Tuesday, February 27, 2024
14.8 C
Skopje
spot_img

ИТНА ОПЕРАЦИЈА: Гога Секулиќ не може да издржи, има СТРАШНИ БОЛKИ!

-Реклама-На пејачката оваа година и недостасува зимување…
Пејачката Гога Секулиќ е принудена да се грижи за своето здравје. Со оглед на тоа што чувствува проблеми поради големината и тежината на градите, таа реши да го направи големиот чекор за отстранување на имплантите. 0перацијата ја закажала за крајот на јануари.
Како што вели, повеќе не сака да има поголеми гради од старлетата Сораја Вучелиќ.
– Еднаш ја запознав Сораја кај обичниот лекар, па ни го измери обемот на градите. Ми кажа дека имам поголеми гради од неа – вели пејачката не сакајќи да открие колку кубни метри силикон има во нејзините гради.
-Тоа не е важно, јас сум висока и мислам дека за мојата висина и тежина немам ниту преголеми ниту премали гради. Сепак, решив да ги извадам имплантите. Морам да го направам тоа затоа што грбот ме боли многу. Ќе ја оперирам во Белград. Ќе дојде доктор од Грција да ме оперира. Оваа операција не е едноставна и закрепнувањето трае долго време. Лекарите велат дека е најдобро тоа да се прави во зима – рече таа.
Додека ја чека интервенцијата, пејачката признава дека исправила се на себе.Реклама
-Реклама-


– Работев на градите иако немаше потреба од тоа. Имав добри природни гради, но моите другарки беа оперирани бидејќи не беа задоволни од нивната големина, па им се придружив. Тоа беше пред десет години, па дојде време да ги сменам, патем и да ги намалам. Ставив хијалуроник во усните и вбризгував ботокс во лицето, но малку. Верувам дека секој треба да приспособи некои ситници на себе – искрена беше Гога.
sd.rs

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

ИТНА ОПЕРАЦИЈА: Гога Секулиќ не може да издржи, има СТРАШНИ БОЛKИ!

РекламаНа пејачката оваа година и недостасува зимување…
Пејачката Гога Секулиќ е принудена да се грижи за своето здравје. Со оглед на тоа што чувствува проблеми поради големината и тежината на градите, таа реши да го направи големиот чекор за отстранување на имплантите. 0перацијата ја закажала за крајот на јануари.
Како што вели, повеќе не сака да има поголеми гради од старлетата Сораја Вучелиќ.
– Еднаш ја запознав Сораја кај обичниот лекар, па ни го измери обемот на градите. Ми кажа дека имам поголеми гради од неа – вели пејачката не сакајќи да открие колку кубни метри силикон има во нејзините гради.
-Тоа не е важно, јас сум висока и мислам дека за мојата висина и тежина немам ниту преголеми ниту премали гради. Сепак, решив да ги извадам имплантите. Морам да го направам тоа затоа што грбот ме боли многу. Ќе ја оперирам во Белград. Ќе дојде доктор од Грција да ме оперира. Оваа операција не е едноставна и закрепнувањето трае долго време. Лекарите велат дека е најдобро тоа да се прави во зима – рече таа.
Додека ја чека интервенцијата, пејачката признава дека исправила се на себе.
– Работев на градите иако немаше потреба од тоа. Имав добри природни гради, но моите другарки беа оперирани бидејќи не беа задоволни од нивната големина, па им се придружив. Тоа беше пред десет години, па дојде време да ги сменам, патем и да ги намалам. Ставив хијалуроник во усните и вбризгував ботокс во лицето, но малку. Верувам дека секој треба да приспособи некои ситници на себе – искрена беше Гога.
sd.rs

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО