Tuesday, July 23, 2024
33.8 C
Skopje

ВИСТИНСКИ РАЈ ЗА ЖЕНСКИТЕ ОЧИ: Готви и чисти – среќна е таа што го има!

-Реклама-Тој е вистинска ѕвезда на мрежата TikTok, жените го обожаваатСедрик Лоренцен е човек кој стекна огромна популарност на мрежата TikTok. Тој е самоук готвач кој ги снима своите јадења на многу специфичен начин.Во крајна линија е она што го прави откако ќе го послужи јадењето – тој заработи репутација на педантен маж кој е и убав и посакуван. На видеата тој се покажува како ги мие садовите и го чисти работниот дел од кујната, што ги собори жените од нозе.


@cedriklorenzen Let my tongue explain how bad I crave you #wettiktok #baobuns #sunsoutgunsout #buns #saucy #recipe #foryoupage ♬ Murder In My Mind – Kordhell
Реклама

Седрик има посебен метод на чистење – посебно внимание посветува на секоја чинија, чинија и прибор, а потоа го мами женскиот род со откопчување и вадење на кошулата.Обожава да ги провоцира жените со заводлив изглед, а ако под неговото видео има коментар кој најмногу се повторува, тоа е овој: „Вистинските мажи ги мијат садовите“.


@cedriklorenzen Let’s see how many times I can make you come #dessert #cake #saucycake #dessertsoftiktok #nighttimedessert #saucyfyp #fyp ♬ оригинальный звук – Tik Toker
-Реклама-

– Ова е најатрактивното нешто што сум го видел. Би сакал да го видам како вакуумира – прочитајте еден коментар.– Фала му на Бога има и такви мажи, уживам во овој момент – додаде друг.Седрик добива само позитивни коментари за својот изглед и однесување, а жените постојано кажуваат колку е среќна таа што и е сопруг!najzena.rs

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

ВИСТИНСКИ РАЈ ЗА ЖЕНСКИТЕ ОЧИ: Готви и чисти – среќна е таа што го има!

-Реклама-Тој е вистинска ѕвезда на мрежата TikTok, жените го обожаваатСедрик Лоренцен е човек кој стекна огромна популарност на мрежата TikTok. Тој е самоук готвач кој ги снима своите јадења на многу специфичен начин.Во крајна линија е она што го прави откако ќе го послужи јадењето – тој заработи репутација на педантен маж кој е и убав и посакуван. На видеата тој се покажува како ги мие садовите и го чисти работниот дел од кујната, што ги собори жените од нозе.


@cedriklorenzen Let my tongue explain how bad I crave you #wettiktok #baobuns #sunsoutgunsout #buns #saucy #recipe #foryoupage ♬ Murder In My Mind – Kordhell
Реклама

Седрик има посебен метод на чистење – посебно внимание посветува на секоја чинија, чинија и прибор, а потоа го мами женскиот род со откопчување и вадење на кошулата.Обожава да ги провоцира жените со заводлив изглед, а ако под неговото видео има коментар кој најмногу се повторува, тоа е овој: „Вистинските мажи ги мијат садовите“.


@cedriklorenzen Let’s see how many times I can make you come #dessert #cake #saucycake #dessertsoftiktok #nighttimedessert #saucyfyp #fyp ♬ оригинальный звук – Tik Toker

– Ова е најатрактивното нешто што сум го видел. Би сакал да го видам како вакуумира – прочитајте еден коментар.– Фала му на Бога има и такви мажи, уживам во овој момент – додаде друг.Седрик добива само позитивни коментари за својот изглед и однесување, а жените постојано кажуваат колку е среќна таа што и е сопруг!najzena.rs

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО