Friday, December 1, 2023
4.8 C
Skopje
spot_img

ГУЖВА ВО СКОПЈЕ: Избегнете ги ОВИЕ булевари и улици!

-Реклама-


ЦУКС известува дека во овие утрински часови поголем број возила се забележува долж:

-бул. 8ми Септември кон ул. Скупи,
-ул. 11 Октомври во двете насоки,

-бул. Митрополит Теодосиј Гологанов кон Центар,
-бул. Свети Климент Охридски кон бул. Водњанска,

-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанска.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

ГУЖВА ВО СКОПЈЕ: Избегнете ги ОВИЕ булевари и улици!

Реклама


ЦУКС известува дека во овие утрински часови поголем број возила се забележува долж:

-бул. 8ми Септември кон ул. Скупи,
-ул. 11 Октомври во двете насоки,

-бул. Митрополит Теодосиј Гологанов кон Центар,
-бул. Свети Климент Охридски кон бул. Водњанска,

-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанска.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО