Tuesday, July 9, 2024
28.8 C
Skopje

Сите партнери ја изневерувале, а потоа сфатила каде прави ГРЕШКА: „Изберете партнери исклучиво врз основа на ОВОЈ китериум!

-Реклама-Некогаш немала среќа во љубовта, сега е убедена дека според хороскопот ќе го најде „вистинскиот“.
34-годишната Кели е една од натпреварувачките што се појавуваат на Matchmaker, во кој врвните астролози ги поклопуваат паровите користејќи ги само нивните карти за раѓање.
Кели, која е сингл во последните три години
– 100 отсто е запишано во ѕвездите. Навистина се молам да има втора серија затоа што си поминав многу убаво и едвај чекам некој да го доживее тоа што го имам. Уживав во секој момент – рекла таа.
– Овој навистина функционира – рече таа.
Пред да оди на ова специфично реално шоу, поранешната манекенка Кeли својот љубовен живот го опиша како пeкол.
Таа беше изневерена повеќе од еднаш, а речиси се откажа од љубовта. Сега таа тврди дека ќе излегува само со оние кои одговараат на нејзиниот хороскопски знак.
– Немам повеќе време за губење. Само да знаете, времето минува и не сакам да губам време на бесмислени врски – рекла таа.
Астролозите ја споија со Ракот, Дејвид, кој е познат готвач без кошула на TikTok.
Сепак, тој тврди дека таа не би го ни забележала бидејќи не е нејзин тип. Инаку, Кeли е близначка во хороскоп.
Беше воодушевена што вистинските професионалци, астролози, ќе и помогнат да ја пронајде својата љубов. Сепак, таа не ја најде во реалното шоу, но рече дека отсега дефинитивно ќе ги избира љубовните партнери на овој начин, според хороскопот.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Сите партнери ја изневерувале, а потоа сфатила каде прави ГРЕШКА: „Изберете партнери исклучиво врз основа на ОВОЈ китериум!

-Реклама-Некогаш немала среќа во љубовта, сега е убедена дека според хороскопот ќе го најде „вистинскиот“.
34-годишната Кели е една од натпреварувачките што се појавуваат на Matchmaker, во кој врвните астролози ги поклопуваат паровите користејќи ги само нивните карти за раѓање.
Кели, која е сингл во последните три години
– 100 отсто е запишано во ѕвездите. Навистина се молам да има втора серија затоа што си поминав многу убаво и едвај чекам некој да го доживее тоа што го имам. Уживав во секој момент – рекла таа.
– Овој навистина функционира – рече таа.
Пред да оди на ова специфично реално шоу, поранешната манекенка Кeли својот љубовен живот го опиша како пeкол.
Таа беше изневерена повеќе од еднаш, а речиси се откажа од љубовта. Сега таа тврди дека ќе излегува само со оние кои одговараат на нејзиниот хороскопски знак.
– Немам повеќе време за губење. Само да знаете, времето минува и не сакам да губам време на бесмислени врски – рекла таа.
Астролозите ја споија со Ракот, Дејвид, кој е познат готвач без кошула на TikTok.
Сепак, тој тврди дека таа не би го ни забележала бидејќи не е нејзин тип. Инаку, Кeли е близначка во хороскоп.
Беше воодушевена што вистинските професионалци, астролози, ќе и помогнат да ја пронајде својата љубов. Сепак, таа не ја најде во реалното шоу, но рече дека отсега дефинитивно ќе ги избира љубовните партнери на овој начин, според хороскопот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО