Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeЖИВОТКУЌАТА КАКО УЧИЛИШТЕ Сите се чудат кога ќе видат како живее овој...

КУЌАТА КАКО УЧИЛИШТЕ Сите се чудат кога ќе видат како живее овој татко со 18 деца

-Реклама-Гил и Кели Бејтс имаат едно од најголемите семејства во светот – 18 деца и не планираат да престанат
Ова семејство мора да има долга редица пред бањата наутро. Иако животот со нив звучи тежок, сите заедно уживаат. Гил и Кели Бејтс имаат едно од најголемите семејства во светот – 18 деца и не планираат да престанат.
Импресивниот опсег се движи од 21-годишниот Зак до новороденчето Џадсон Вајат.
Гордиот татко, 45-годишниот Гил, е сопственик на мал бизнис, а во бизнисот му помагаат неговите постари синови. Бејтс никогаш не барале пари од државата и веруваат дека децата се благослов од Бога.Секое дете помага во домашните работи, а брачната двојка Гил и Кели велат дека семејството работи според христијанските вредности – соработка и трпение. Не сакаат кога луѓето ги прашуваат кога ќе престанат да имаат деца.
alo.rs

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

КУЌАТА КАКО УЧИЛИШТЕ Сите се чудат кога ќе видат како живее овој татко со 18 деца

РекламаГил и Кели Бејтс имаат едно од најголемите семејства во светот – 18 деца и не планираат да престанат
Ова семејство мора да има долга редица пред бањата наутро. Иако животот со нив звучи тежок, сите заедно уживаат. Гил и Кели Бејтс имаат едно од најголемите семејства во светот – 18 деца и не планираат да престанат.
Импресивниот опсег се движи од 21-годишниот Зак до новороденчето Џадсон Вајат.
Гордиот татко, 45-годишниот Гил, е сопственик на мал бизнис, а во бизнисот му помагаат неговите постари синови. Бејтс никогаш не барале пари од државата и веруваат дека децата се благослов од Бога.Секое дете помага во домашните работи, а брачната двојка Гил и Кели велат дека семејството работи според христијанските вредности – соработка и трпение. Не сакаат кога луѓето ги прашуваат кога ќе престанат да имаат деца.
alo.rs

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО