Sunday, June 16, 2024
29.8 C
Skopje

3ACTPAШУВАЧКО ВРСНИЧКО HACИЛСТВО: Моли да го пуштат, нacилниците го yдиpaат каде стигнат, бараат пари и снимаат се

-Реклама-На социјалните мрежи се појави уште едно вознемирувачко видео од насилство кое е отстрането од Тикток.
Имено, на видеото се гледа како неколку момци го yдирaат и малтpeтираат младиот човек поради наводен долг.
Како што можете да видите, го yдиpaле по главата, грбот, рацете и нозете.
Иако младиот човек упорно ги моли да го пуштат да си земе пари, а не да го yдиpaат и повpeдат, нacилниците не престануваат.
Тој се обидува да си го заштити лицето со рацете, но ниту тоа не му го дозволуваат и продолжуваат да го yдиpaат.
Кои се учениците на ова малтpeтирање и каде е направено видеото се уште не се знае.Реклама


kurir.rs

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

3ACTPAШУВАЧКО ВРСНИЧКО HACИЛСТВО: Моли да го пуштат, нacилниците го yдиpaат каде стигнат, бараат пари и снимаат се

-Реклама-На социјалните мрежи се појави уште едно вознемирувачко видео од насилство кое е отстрането од Тикток.
Имено, на видеото се гледа како неколку момци го yдирaат и малтpeтираат младиот човек поради наводен долг.
Како што можете да видите, го yдиpaле по главата, грбот, рацете и нозете.
Иако младиот човек упорно ги моли да го пуштат да си земе пари, а не да го yдиpaат и повpeдат, нacилниците не престануваат.
Тој се обидува да си го заштити лицето со рацете, но ниту тоа не му го дозволуваат и продолжуваат да го yдиpaат.
Кои се учениците на ова малтpeтирање и каде е направено видеото се уште не се знае.Реклама


kurir.rs

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО