Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeЖИВОТСакате да се откажете од пушењето? Применете го овој метод!

Сакате да се откажете од пушењето? Применете го овој метод!

-Реклама-Свесни сте дека пушењето е штетно за вас и дека тоа е навика која кога тогаш ќе мора да ја исфрлите од животот. Трикот кој ви го донесуваме им помогнал на многумина да се спасат од пушењето, ништо не ве чини да го пробате и вие.
Земете една лажица сода бикарбона и истурете во чаша вода. Измешајте, така да содата целосно се растопи. Овој коктел се пие 2 пати дневно првата недела, а ако не престанете да пушите во првата недела – другата недела пијте го овој коктел еднаш дневно.
Или можете само да ја плакнете устата со ова секој пат кога ќе почуствувате потреба да запалите цигара.
Ова решение може да го носите со вас во шише и да го користите секогаш кога ќе почувствувате потреба да пушите.
Уште порадикално средство е да ги навлажните цигарите со оваа состојка. Многу брзо ќе ја изгубите желбата за пушење!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

Сакате да се откажете од пушењето? Применете го овој метод!

РекламаСвесни сте дека пушењето е штетно за вас и дека тоа е навика која кога тогаш ќе мора да ја исфрлите од животот. Трикот кој ви го донесуваме им помогнал на многумина да се спасат од пушењето, ништо не ве чини да го пробате и вие.
Земете една лажица сода бикарбона и истурете во чаша вода. Измешајте, така да содата целосно се растопи. Овој коктел се пие 2 пати дневно првата недела, а ако не престанете да пушите во првата недела – другата недела пијте го овој коктел еднаш дневно.
Или можете само да ја плакнете устата со ова секој пат кога ќе почуствувате потреба да запалите цигара.
Ова решение може да го носите со вас во шише и да го користите секогаш кога ќе почувствувате потреба да пушите.
Уште порадикално средство е да ги навлажните цигарите со оваа состојка. Многу брзо ќе ја изгубите желбата за пушење!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО