Tuesday, July 9, 2024
28.8 C
Skopje

ГУЖВА НИЗ СКОПЈЕ: Избегнете ги овие улици и булевари!

-Реклама-


ЦУКС известува дека во овие утрински часови поголем број возила се забележува долж:

-ул. 11 Октомври кон Центар,
->мост Близнак кон бул. Киро Глигоров,

-бул. Србија кон бул. АСНОМ,
-бул. Партизански Одреди кон Центар,

-бул. Александар Македонски кон излез на Скопје,
-бул. Митрополит Теодосиј Гологанов кон Центар,

-бул. Свети Климент Охридски кон бул. Водњанска,
-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанска.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

ГУЖВА НИЗ СКОПЈЕ: Избегнете ги овие улици и булевари!

-Реклама-


ЦУКС известува дека во овие утрински часови поголем број возила се забележува долж:

-ул. 11 Октомври кон Центар,
->мост Близнак кон бул. Киро Глигоров,

-бул. Србија кон бул. АСНОМ,
-бул. Партизански Одреди кон Центар,

-бул. Александар Македонски кон излез на Скопје,
-бул. Митрополит Теодосиј Гологанов кон Центар,

-бул. Свети Климент Охридски кон бул. Водњанска,
-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанска.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО