Friday, December 1, 2023
4.8 C
Skopje
spot_img

ВНИМАВАЈТЕ: Мажите најчесто ги прават овие работи кога престануваат да сакаат!

-Реклама-Ако не зборувате и се оддалечувате еден од друг, тоа е проблем. Ова се знаци дека вашиот партнер повеќе не се грижи за вас.Тој не ви покажува љубов, вниманиеТој веќе не поминува многу време со вас, не ви кажува колку сте важни. Тој веќе не ви покажува нежност, згора на тоа, ве избегнува и се чувствува непријатно кога ќе го галите или кога ќе му дадете нежности.Не зборува како пораноКомуникацијата е клучот за успешна врска. Ако не зборувате и се оддалечувате еден од друг, тоа е проблем. Обидете се да го решите проблемот со нормален разговор наместо да викате.Тој секогаш те обвинуваНаместо да признае што не е во ред со него и да се обиде да го реши проблемот, тој нема да ја признае грешката, туку ќе ве обвини вас. Тоа е полесно.Не те поддржуваНаместо да биде тука за вас, тој ве остава сами да се занимавате со некои работи.Тој наоѓа изговори само за да не биде со васСекогаш е премногу зафатен, секогаш има други работи. Кога сте му важни, тој ќе најде барем момент за вас во сите овие обврски.Неговите планови не ве вклучуваат васТој веќе не планира ништо со вас и се чувствувате отфрлено.Не покажува почитТој треба да ве почитува. Што правиш со некој што не те почитува?Не сака да објаснуваНаместо да ви објаснува некои работи, ќе се преправа дека не треба да ве интересира. Не смее да ви каже што навистина мисли.Се чувствувате мизерноВо врската треба да бидете среќни, сакани, а не мизерни и понижени. Не дозволувајте да го правите тоа.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

ВНИМАВАЈТЕ: Мажите најчесто ги прават овие работи кога престануваат да сакаат!

РекламаАко не зборувате и се оддалечувате еден од друг, тоа е проблем. Ова се знаци дека вашиот партнер повеќе не се грижи за вас.Тој не ви покажува љубов, вниманиеТој веќе не поминува многу време со вас, не ви кажува колку сте важни. Тој веќе не ви покажува нежност, згора на тоа, ве избегнува и се чувствува непријатно кога ќе го галите или кога ќе му дадете нежности.Не зборува како пораноКомуникацијата е клучот за успешна врска. Ако не зборувате и се оддалечувате еден од друг, тоа е проблем. Обидете се да го решите проблемот со нормален разговор наместо да викате.Тој секогаш те обвинуваНаместо да признае што не е во ред со него и да се обиде да го реши проблемот, тој нема да ја признае грешката, туку ќе ве обвини вас. Тоа е полесно.Не те поддржуваНаместо да биде тука за вас, тој ве остава сами да се занимавате со некои работи.Тој наоѓа изговори само за да не биде со васСекогаш е премногу зафатен, секогаш има други работи. Кога сте му важни, тој ќе најде барем момент за вас во сите овие обврски.Неговите планови не ве вклучуваат васТој веќе не планира ништо со вас и се чувствувате отфрлено.Не покажува почитТој треба да ве почитува. Што правиш со некој што не те почитува?Не сака да објаснуваНаместо да ви објаснува некои работи, ќе се преправа дека не треба да ве интересира. Не смее да ви каже што навистина мисли.Се чувствувате мизерноВо врската треба да бидете среќни, сакани, а не мизерни и понижени. Не дозволувајте да го правите тоа.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО