Tuesday, July 9, 2024
28.8 C
Skopje

Голема трагедија: Почина познатата инфлуенсерка на само 25 години! Пред да почине започнала да собира пари за својот син – дали Рејчел ја претчувствувала нејзината смрт?

-Реклама-


Рејчел Кејтлин, позната како Рејчел Ми, инфлуенсерка и модел, која исто така е популарна на платформата Only Fan s, почина на 25-годишна возраст, а причината за нејзината смрт се уште не е позната.

Инфлуенсерката е мајка на едногодишен син и како да ја претчувствувала нејзината смрт, непосредно пред да почине, направила GoFundMe страница за да собере пари за иднината на нејзиниот син.

РекламаРејчел е многу популарна и на социјалните мрежи, со над 40.000 следбеници на Инстаграм.

-Предметната страница за собирање средства, која досега собра неколку стотици за буџетот на нејзиниот син Каиро од 5.000 фунти, гласеше: „Овој Божиќ ќе биде прв за Каиро, а неговата мајка нема да биде со него, сите сме толку тажни поради оваа страшна вест.

Овој свет не успеа на една толку убава млада дама… Чувствуваме дека можеме да собереме средства за иднината на Каиро само за да го отстраниме притисокот од семејството на Рејчел и да помогнеме на некој начин. Или дури и да му дадеме на Каиро малку предност во животот со собирање средства во спомен на неговата мајка“, пренесуваат тамошните медиуми.

Вториот GoFundMe беше формиран наводно во име на семејството на манекенката за трошоците за нејзиниот погреб, при што беа собрани 5.000 фунти од потребните 10.000 фунти. Како што понатаму се наведува, сите пари што остануваат ќе одат за синот.

-Реклама-

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Голема трагедија: Почина познатата инфлуенсерка на само 25 години! Пред да почине започнала да собира пари за својот син – дали Рејчел ја претчувствувала нејзината смрт?

-Реклама-


Рејчел Кејтлин, позната како Рејчел Ми, инфлуенсерка и модел, која исто така е популарна на платформата Only Fan s, почина на 25-годишна возраст, а причината за нејзината смрт се уште не е позната.

Инфлуенсерката е мајка на едногодишен син и како да ја претчувствувала нејзината смрт, непосредно пред да почине, направила GoFundMe страница за да собере пари за иднината на нејзиниот син.

РекламаРејчел е многу популарна и на социјалните мрежи, со над 40.000 следбеници на Инстаграм.

-Предметната страница за собирање средства, која досега собра неколку стотици за буџетот на нејзиниот син Каиро од 5.000 фунти, гласеше: „Овој Божиќ ќе биде прв за Каиро, а неговата мајка нема да биде со него, сите сме толку тажни поради оваа страшна вест.

Овој свет не успеа на една толку убава млада дама… Чувствуваме дека можеме да собереме средства за иднината на Каиро само за да го отстраниме притисокот од семејството на Рејчел и да помогнеме на некој начин. Или дури и да му дадеме на Каиро малку предност во животот со собирање средства во спомен на неговата мајка“, пренесуваат тамошните медиуми.

Вториот GoFundMe беше формиран наводно во име на семејството на манекенката за трошоците за нејзиниот погреб, при што беа собрани 5.000 фунти од потребните 10.000 фунти. Како што понатаму се наведува, сите пари што остануваат ќе одат за синот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО