Sunday, June 16, 2024
17.8 C
Skopje

Тага и неверување: Почина познатиот пејач Масимо Савиќ

-Реклама-


Почина познатиот хрватски пејач Масимо Савиќ.

Неговото семејство на социјалната мрежа Фејсбук објавија за смртта на нивниот татко и сопруг.

Нашиот татко, сопруг, гордост и љубов, Масимо Савиќ, нè напушти по кратка, но херојска борба. Иако го напушти овој свет, вечно ќе живее во нашите души; насмеан, топол, силен, полн со љубов и исткаен од уметност. Засекогаш ќе останеме твоите девојки. Ени и Мирна, стои во објава на Фејсбук.Савиќ починал во болницата во Виноград каде се лекувал од рак на белите дробови.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Тага и неверување: Почина познатиот пејач Масимо Савиќ

-Реклама-


Почина познатиот хрватски пејач Масимо Савиќ.

Неговото семејство на социјалната мрежа Фејсбук објавија за смртта на нивниот татко и сопруг.

Нашиот татко, сопруг, гордост и љубов, Масимо Савиќ, нè напушти по кратка, но херојска борба. Иако го напушти овој свет, вечно ќе живее во нашите души; насмеан, топол, силен, полн со љубов и исткаен од уметност. Засекогаш ќе останеме твоите девојки. Ени и Мирна, стои во објава на Фејсбук.Савиќ починал во болницата во Виноград каде се лекувал од рак на белите дробови.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО