Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeМАГАЗИНЕМОТИВНО ВИДЕО: Нина Бадриќ со потресни зборови се прости од својот колега...

ЕМОТИВНО ВИДЕО: Нина Бадриќ со потресни зборови се прости од својот колега Масимо

-Реклама-


Хрватската пејачка Нина Бадриќ преку Инстаграм се прости од својот драг колега Масимо Савиќ, кој почина по кратка битка со жестоката болест – ракот на белите дробови.

Пораката на Нина, како и заедничкото видео со Масимо го расплака регионот.

„Со цело срце верував дека ова е само уште една битка од која ќе излезеш како победник. Како и секогаш… Голем човек, исклучителен уметник, незаборавен во секој поглед… Искрено сочувство до семејството. Засекогаш ќе бидеш тука“ – напиша Нина на својот профил на Инстаграм.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

ЕМОТИВНО ВИДЕО: Нина Бадриќ со потресни зборови се прости од својот колега Масимо

Реклама


Хрватската пејачка Нина Бадриќ преку Инстаграм се прости од својот драг колега Масимо Савиќ, кој почина по кратка битка со жестоката болест – ракот на белите дробови.

Пораката на Нина, како и заедничкото видео со Масимо го расплака регионот.

„Со цело срце верував дека ова е само уште една битка од која ќе излезеш како победник. Како и секогаш… Голем човек, исклучителен уметник, незаборавен во секој поглед… Искрено сочувство до семејството. Засекогаш ќе бидеш тука“ – напиша Нина на својот профил на Инстаграм.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО