Tuesday, July 23, 2024
33.8 C
Skopje

(ФОТО) Дејан Драгојевевиќ објави фотографија со новата девојка!

-Реклама-


Дејан нагласи и дека таа е неговата нова девојка.

Дејан Драгојевиќ се уште не се развел од Далила Драгојевиќ, иако долго време најавуваше дека тоа ќе се случи.

Сега многумина ги заинтригира со објава на социјалните мрежи, каде го гледаме во женско друштво.Тој ја држеше раката на нејзината, а тие изгледа уживаат во домашната атмосфера.

Кој го поминува времето со Дејан на овој начин засега е непознато.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

(ФОТО) Дејан Драгојевевиќ објави фотографија со новата девојка!

-Реклама-


Дејан нагласи и дека таа е неговата нова девојка.

Дејан Драгојевиќ се уште не се развел од Далила Драгојевиќ, иако долго време најавуваше дека тоа ќе се случи.

Сега многумина ги заинтригира со објава на социјалните мрежи, каде го гледаме во женско друштво.Тој ја држеше раката на нејзината, а тие изгледа уживаат во домашната атмосфера.

Кој го поминува времето со Дејан на овој начин засега е непознато.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО