Friday, December 1, 2023
4.8 C
Skopje
spot_img

Жена со ужасни хигиенски навики: „На луѓето им се гади, но ова за мене е сосема нормално“

-Реклама-Жената ги сподели своите размислувања на социјалните мрежи откако откри дека се тушира ​​само еднаш или двапати неделно и само кога треба да ја измие косата. Некои се согласија со неа, повеќето беа згрозени од нехигиената
Алисон (27) од Бостон, Соединетите Американски Држави, која објавува на TikTok под корисничкото име @abmccarthi5757, откри дека се тушира ​​само кога сака да ја мие косата, што е често само два пати неделно.
Жената мислела дека тоа е сосема нормално, но отишла на платформата за споделување видео за да види што мислат другите луѓе. Таа го објави своето видео со натпис „Дали сум грда, да или не“.
Една млада жена рече: „Неодамна открив дека всушност сум одвратно човечко суштество и тоа е затоа што повеќето девојки, кога велат дека ја мијат косата двапати неделно, буквално мислат дека ја мијат косата и се тушираат секој ден“.
– Се туширам само еднаш или двапати неделно. Дури знаев да се туширам на секои пет дена. Затоа што ако се истуширам, ја мијам и косата – објаснила таа. – Зошто да се истуширам без да ја мијам косата? – рече таа и додаде дека не сака да ја мие косата секој ден и дека на крајот морала да почне да кажува дека ја мие косата двапати неделно, но не додаде дека и се тушира ​​двапати дневно. недела.
Видеото на Алисон очигледно шокираше многумина бидејќи брзо стана вирално, собрајќи неверојатни 6,1 милиони прегледи. Има 836,9 илјади лајкови, 37,3 илјади коментари и 19,4 илјади споделувања на видеа. Корисниците на социјалните мрежи останаа поделени поради откритието на Алисон – додека многумина се согласија дека не се тушираат ниту секој ден, други беа згрозени што многу луѓе се тушираат само на неколку дена. – ДОБРО. Туширањето ми изгледа како обврска – напишал еден коментатор.
– Не можам да одам 24 часа без да се туширам. Одбивам да верувам дека ова е реално – една жена беше шокирана. – Исус Христос…дали е ова навистина реално – напишал друг. – Неее! Како спиеш со таа нечистотија надвор????? Не!!!“, додаде друг коментатор.
najzena.rs

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Жена со ужасни хигиенски навики: „На луѓето им се гади, но ова за мене е сосема нормално“

РекламаЖената ги сподели своите размислувања на социјалните мрежи откако откри дека се тушира ​​само еднаш или двапати неделно и само кога треба да ја измие косата. Некои се согласија со неа, повеќето беа згрозени од нехигиената
Алисон (27) од Бостон, Соединетите Американски Држави, која објавува на TikTok под корисничкото име @abmccarthi5757, откри дека се тушира ​​само кога сака да ја мие косата, што е често само два пати неделно.
Жената мислела дека тоа е сосема нормално, но отишла на платформата за споделување видео за да види што мислат другите луѓе. Таа го објави своето видео со натпис „Дали сум грда, да или не“.
Една млада жена рече: „Неодамна открив дека всушност сум одвратно човечко суштество и тоа е затоа што повеќето девојки, кога велат дека ја мијат косата двапати неделно, буквално мислат дека ја мијат косата и се тушираат секој ден“.
– Се туширам само еднаш или двапати неделно. Дури знаев да се туширам на секои пет дена. Затоа што ако се истуширам, ја мијам и косата – објаснила таа. – Зошто да се истуширам без да ја мијам косата? – рече таа и додаде дека не сака да ја мие косата секој ден и дека на крајот морала да почне да кажува дека ја мие косата двапати неделно, но не додаде дека и се тушира ​​двапати дневно. недела.
Видеото на Алисон очигледно шокираше многумина бидејќи брзо стана вирално, собрајќи неверојатни 6,1 милиони прегледи. Има 836,9 илјади лајкови, 37,3 илјади коментари и 19,4 илјади споделувања на видеа. Корисниците на социјалните мрежи останаа поделени поради откритието на Алисон – додека многумина се согласија дека не се тушираат ниту секој ден, други беа згрозени што многу луѓе се тушираат само на неколку дена. – ДОБРО. Туширањето ми изгледа како обврска – напишал еден коментатор.
– Не можам да одам 24 часа без да се туширам. Одбивам да верувам дека ова е реално – една жена беше шокирана. – Исус Христос…дали е ова навистина реално – напишал друг. – Неее! Како спиеш со таа нечистотија надвор????? Не!!!“, додаде друг коментатор.
najzena.rs

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО