Sunday, June 16, 2024
17.8 C
Skopje

ЕДЕН ДЕТАЛ ОТКРИВА ДЕКА ИМА ЉУБОВНИЦА: „Отсекогаш знаев кога маж ќе купи ПОДАРОК ​​за љубовницата“

-Реклама-Шенон Хил објаснила како би препознала дека нејзините клиенти ги изневеруваат своите сопруги.
Тиктокерката, која порано работела како продавачка во луксузна продавница, открила како можела да препознае кога мажите купуваат подароци за свои


те љубовници.
Работејќи на луксузниот продажен шалтер во продавницата на Шанел, Шенон го послужи својот дел од мажи кои купуваат божиќни подароци. Тие често купувале производи за нега на кожа, кармини и парфеми за своите сопруги, но неколку лукави мажи би купиле и дополнителен подарок.
– Тие би го купиле омилениот парфем за својата сопруга, би спакувале сè убаво и потоа би го купиле истиот мирис за својата љубовница. Затоа што погодете што? Не сакаа да излезат од куќата на љубовницата мирисајќи на друга жена – открила таа.
Имаше дури и еден парфем што најчесто го купуваа прељубниците.
Тиктокерката, која порано работела како продавачка во луксузна продавница, открила како можела да препознае кога мажите купуваат подароци за своите љубовници. Шенон Хил објаснила како би препознала дека нејзините клиенти ги изневеруваат своите сопруги. Работејќи на луксузниот продажен шалтер во продавницата на Шанел, Шенон го послужи својот дел од мажи кои купуваат божиќни подароци. Тие често купувале производи за нега на кожа, кармини и парфеми за своите сопруги, но неколку лукави мажи би купиле и дополнителен подарок.
– Тие би го купиле омилениот парфем за својата сопруга, би спакувале сè убаво и потоа би го купиле истиот мирис за својата љубовница. Затоа што погодете што? Не сакаа да излезат од куќата на љубовникот мирисајќи на друга жена – открила таа. Имаше дури и еден парфем што најчесто го купуваа прељубниците. – Секогаш, секогаш истиот парфем. Тоа беше „Коко Мадемазел“. Никогаш не бил „Шанел бр. 5“ затоа што луѓето доаѓаат и го купуваат за својата мајка. Никогаш не бил парфем „Шанса“. Тој секогаш беше „Коко Мадемазел“, рече таа. Шенон додала дека понекогаш имала желба да им каже на своите сопруги, но никогаш не го правела тоа. Слично искуство имаа и други работници во малопродажбата. – Работев со години во луксузна златарница, сопрузите го правеа истото. Секогаш беше смешно да се види љубовник кој доаѓа по Божиќ да размени подарок – напишала една жена.
– Секогаш, секогаш истиот парфем. Тоа беше „Коко Мадемазел“. Никогаш не бил „Шанел бр. 5“ затоа што луѓето доаѓаат и го купуваат за својата мајка. Никогаш не бил парфем „Шанса“. Тој секогаш беше „Коко Мадемазел“, рече таа.
Шенон додала дека понекогаш имала желба да им каже на сопругите, но никогаш не го правела тоа. Слично искуство имаа и други работници во малопродажбата.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

ЕДЕН ДЕТАЛ ОТКРИВА ДЕКА ИМА ЉУБОВНИЦА: „Отсекогаш знаев кога маж ќе купи ПОДАРОК ​​за љубовницата“

-Реклама-Шенон Хил објаснила како би препознала дека нејзините клиенти ги изневеруваат своите сопруги.
Тиктокерката, која порано работела како продавачка во луксузна продавница, открила како можела да препознае кога мажите купуваат подароци за свои


те љубовници.
Работејќи на луксузниот продажен шалтер во продавницата на Шанел, Шенон го послужи својот дел од мажи кои купуваат божиќни подароци. Тие често купувале производи за нега на кожа, кармини и парфеми за своите сопруги, но неколку лукави мажи би купиле и дополнителен подарок.
– Тие би го купиле омилениот парфем за својата сопруга, би спакувале сè убаво и потоа би го купиле истиот мирис за својата љубовница. Затоа што погодете што? Не сакаа да излезат од куќата на љубовницата мирисајќи на друга жена – открила таа.
Имаше дури и еден парфем што најчесто го купуваа прељубниците.
Тиктокерката, која порано работела како продавачка во луксузна продавница, открила како можела да препознае кога мажите купуваат подароци за своите љубовници. Шенон Хил објаснила како би препознала дека нејзините клиенти ги изневеруваат своите сопруги. Работејќи на луксузниот продажен шалтер во продавницата на Шанел, Шенон го послужи својот дел од мажи кои купуваат божиќни подароци. Тие често купувале производи за нега на кожа, кармини и парфеми за своите сопруги, но неколку лукави мажи би купиле и дополнителен подарок.
– Тие би го купиле омилениот парфем за својата сопруга, би спакувале сè убаво и потоа би го купиле истиот мирис за својата љубовница. Затоа што погодете што? Не сакаа да излезат од куќата на љубовникот мирисајќи на друга жена – открила таа. Имаше дури и еден парфем што најчесто го купуваа прељубниците. – Секогаш, секогаш истиот парфем. Тоа беше „Коко Мадемазел“. Никогаш не бил „Шанел бр. 5“ затоа што луѓето доаѓаат и го купуваат за својата мајка. Никогаш не бил парфем „Шанса“. Тој секогаш беше „Коко Мадемазел“, рече таа. Шенон додала дека понекогаш имала желба да им каже на своите сопруги, но никогаш не го правела тоа. Слично искуство имаа и други работници во малопродажбата. – Работев со години во луксузна златарница, сопрузите го правеа истото. Секогаш беше смешно да се види љубовник кој доаѓа по Божиќ да размени подарок – напишала една жена.
– Секогаш, секогаш истиот парфем. Тоа беше „Коко Мадемазел“. Никогаш не бил „Шанел бр. 5“ затоа што луѓето доаѓаат и го купуваат за својата мајка. Никогаш не бил парфем „Шанса“. Тој секогаш беше „Коко Мадемазел“, рече таа.
Шенон додала дека понекогаш имала желба да им каже на сопругите, но никогаш не го правела тоа. Слично искуство имаа и други работници во малопродажбата.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО