Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeМАГАЗИН(ВИДЕО) Масимо Савиќ испеа песна со наслов „23 декември“ – денот кога...

(ВИДЕО) Масимо Савиќ испеа песна со наслов „23 декември“ – денот кога почина!

-Реклама-


„23 декември“ е песна што Масимо Савиќ ја испеа во 1995 година.

Песната беше популарна, па во 2018 година Масимо и Тони во придружба на Петар Грашo ја изведоа во живо на ХРТ.

Масимо почина на 23. декември во болницата Виноград во Загреб, каде се лекуваше од рак на белите дробови, а зад себе остави бројни хитови и кариера вредна за спомен.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) Масимо Савиќ испеа песна со наслов „23 декември“ – денот кога почина!

Реклама


„23 декември“ е песна што Масимо Савиќ ја испеа во 1995 година.

Песната беше популарна, па во 2018 година Масимо и Тони во придружба на Петар Грашo ја изведоа во живо на ХРТ.

Масимо почина на 23. декември во болницата Виноград во Загреб, каде се лекуваше од рак на белите дробови, а зад себе остави бројни хитови и кариера вредна за спомен.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО