Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeМАГАЗИН(ВИДЕО) Еве како да спакувате новогодишен подарок за 12 секунди

(ВИДЕО) Еве како да спакувате новогодишен подарок за 12 секунди

-Реклама-


Првата работа којашто луѓето ја забележуваат на подароците кои им ги давате (освен големината, секако) е последната работа која ја забележувате кога го пакувате подарокот.

Откако ќе го изгледате ова видео, пакувањето на пoдароците веќе никогаш нема да биде исто.

Задолжително е да имате украсна хартија со новогодишни мотиви, а подарокот да го спакувате како на снимката. После тоа, може дополнително да го украсите со панделки, цветови, светки… Бидете креативни!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) Еве како да спакувате новогодишен подарок за 12 секунди

Реклама


Првата работа којашто луѓето ја забележуваат на подароците кои им ги давате (освен големината, секако) е последната работа која ја забележувате кога го пакувате подарокот.

Откако ќе го изгледате ова видео, пакувањето на пoдароците веќе никогаш нема да биде исто.

Задолжително е да имате украсна хартија со новогодишни мотиви, а подарокот да го спакувате како на снимката. После тоа, може дополнително да го украсите со панделки, цветови, светки… Бидете креативни!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО