Sunday, May 19, 2024
17.8 C
Skopje

МАРИЈА ШЕРИФОВИЌ СИ ЗАМИНУВА ОД „ЅВЕЗДИТЕ НА ГРАНД“? : „Нема повеќе да учествувам!“

-Реклама-


Пејачката Марија Шерифовиќ уште еднаш му се „закани“ на Саша Поповиќ дека ќе го напушти музичкото шоу.

Се изнервирала што Поповиќ не реагирал кога копчето за паника го добила Луција Ленардиќ (20) од Ѓурѓевац.

– Не учествувам повеќе, ќе си одам. Отсуствуваш, стануваш се посенилен, не следиш што прави жирито, не си во тек – полуде Шерифовиќ, на што Поповиќ одговори со анегдота.

– Мара дојде во жирито во 2015 година и ми рече: „Јас сум само оваа година, не можам да го направам тоа во 2016 година“, велам во ред, но размисли. Следната година таа вели: „Тука сум две години, не можам повеќе“ и така до денес – ги насмеа сите алудирајќи на тоа дека нејзините зaкaни се празни ветувања.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

МАРИЈА ШЕРИФОВИЌ СИ ЗАМИНУВА ОД „ЅВЕЗДИТЕ НА ГРАНД“? : „Нема повеќе да учествувам!“

-Реклама-


Пејачката Марија Шерифовиќ уште еднаш му се „закани“ на Саша Поповиќ дека ќе го напушти музичкото шоу.

Се изнервирала што Поповиќ не реагирал кога копчето за паника го добила Луција Ленардиќ (20) од Ѓурѓевац.

– Не учествувам повеќе, ќе си одам. Отсуствуваш, стануваш се посенилен, не следиш што прави жирито, не си во тек – полуде Шерифовиќ, на што Поповиќ одговори со анегдота.

– Мара дојде во жирито во 2015 година и ми рече: „Јас сум само оваа година, не можам да го направам тоа во 2016 година“, велам во ред, но размисли. Следната година таа вели: „Тука сум две години, не можам повеќе“ и така до денес – ги насмеа сите алудирајќи на тоа дека нејзините зaкaни се празни ветувања.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО