Sunday, June 16, 2024
17.8 C
Skopje

Аца Лукас откажува настапи за првпат по две години – ова е причината!

-Реклама-


Фолк-пејачот Аца Лукас оваа година работи со полна пареа, а многубројнит обврски очигледно го исцрпеле и довеле до пад на имунитетот, па Лукас ги извести фановите дека се разболел и дека мора да откаже настап, нешто што до сега не му се случувало…

„Драги мои, со оглед на тоа дека се разболев и имам висока температура, морам за првпат во последните две години да откажам настапи во Чазин и Добој“ – напиша тој и додал:

„Се надевам дека за брзо ќе оздравам за да можеме да продолжиме со дружењето. Сите они кои купиле влезници за настапите ќе добијат известување кога ќе бидат новите датуми. Благодарам на разбирањето. Ве сака вашиот Аца Лукас“ – напишал пејачот.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Аца Лукас откажува настапи за првпат по две години – ова е причината!

-Реклама-


Фолк-пејачот Аца Лукас оваа година работи со полна пареа, а многубројнит обврски очигледно го исцрпеле и довеле до пад на имунитетот, па Лукас ги извести фановите дека се разболел и дека мора да откаже настап, нешто што до сега не му се случувало…

„Драги мои, со оглед на тоа дека се разболев и имам висока температура, морам за првпат во последните две години да откажам настапи во Чазин и Добој“ – напиша тој и додал:

„Се надевам дека за брзо ќе оздравам за да можеме да продолжиме со дружењето. Сите они кои купиле влезници за настапите ќе добијат известување кога ќе бидат новите датуми. Благодарам на разбирањето. Ве сака вашиот Аца Лукас“ – напишал пејачот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО