Tuesday, June 25, 2024
28.8 C
Skopje

Подарок кој никако не треба да го внесете во вашиот дом!

-Реклама-


Експертите за фенг шуи ве советуваат веднаш да го фрлите или да го запалите… овој подарок никогаш не смеете да го внесете во вашиот дом!

Според експертите за фенг шуи, треба да внимаваме какви работи внесуваме во нашиот дом. Се поставува прашањето дали навистина не е важно какви подароци добиваме од другите луѓе или дали треба малку повеќе да се грижиме за тоа.

Се верува дека најлошото нешто што можеме да го внесеме во куќата е подарок добиен од љубоморна и завидлива личност, која длабоко во себе не ни посакува добро.

Таквите луѓе не се среќни кога ви оди добро, кога ќе постигнете нешто важно и големо за вас, туку тие ќе бидат први во редот да ви донесат подароци.

Нивната негативна енергија ќе се пренесе на предмети и полека, но сигурно ќе влијае на вас и на вашата околина. Тоа ќе внесе немир и друга негативна енергија во вашиот дом.

Ако нешто едноставно не ви се допаѓа кај таа личност, без разлика колку е убаво со вас, тоа е првиот и веројатно најсилниот знак дека не треба да добивате подароци од таа личност. Вашата интуиција е многу силна и не треба да ја игнорираме. Слушајте ги вашите чувства и бидете сигурни дека ретко ќе погрешите.

Ако сте планирале само да го ставите подарокот некаде на страна, тоа нема да работи. Најдобро би било да го фрлите што подалеку од куќата, според некои, можеби и да го запалите.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Подарок кој никако не треба да го внесете во вашиот дом!

-Реклама-


Експертите за фенг шуи ве советуваат веднаш да го фрлите или да го запалите… овој подарок никогаш не смеете да го внесете во вашиот дом!

Според експертите за фенг шуи, треба да внимаваме какви работи внесуваме во нашиот дом. Се поставува прашањето дали навистина не е важно какви подароци добиваме од другите луѓе или дали треба малку повеќе да се грижиме за тоа.

Се верува дека најлошото нешто што можеме да го внесеме во куќата е подарок добиен од љубоморна и завидлива личност, која длабоко во себе не ни посакува добро.

Таквите луѓе не се среќни кога ви оди добро, кога ќе постигнете нешто важно и големо за вас, туку тие ќе бидат први во редот да ви донесат подароци.

Нивната негативна енергија ќе се пренесе на предмети и полека, но сигурно ќе влијае на вас и на вашата околина. Тоа ќе внесе немир и друга негативна енергија во вашиот дом.

Ако нешто едноставно не ви се допаѓа кај таа личност, без разлика колку е убаво со вас, тоа е првиот и веројатно најсилниот знак дека не треба да добивате подароци од таа личност. Вашата интуиција е многу силна и не треба да ја игнорираме. Слушајте ги вашите чувства и бидете сигурни дека ретко ќе погрешите.

Ако сте планирале само да го ставите подарокот некаде на страна, тоа нема да работи. Најдобро би било да го фрлите што подалеку од куќата, според некои, можеби и да го запалите.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО