Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeМАГАЗИН(ВИДЕО) Македонската гордост Лабунски повторно нaпaднaт, овој пат од Филип Цар -...

(ВИДЕО) Македонската гордост Лабунски повторно нaпaднaт, овој пат од Филип Цар – се жали и бара да си оди

-Реклама-


Синоќа имало тепачка помеѓу Филип Цар и Адам Лабунски, а како што вели Лабунски, Филип Цар го нападнал и го давел.

Адам отиде во пабот па и се обрати на продукцијата преку камерата.

– Ќе побарам од продукцијата да преземе мерки. Ме удри и ме задави за врат, ве молам преземете нешто – рече Адам.

-Видовте се,ве замолувам да си одам оттука, бидејќи ова станува неподносливо.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) Македонската гордост Лабунски повторно нaпaднaт, овој пат од Филип Цар – се жали и бара да си оди

Реклама


Синоќа имало тепачка помеѓу Филип Цар и Адам Лабунски, а како што вели Лабунски, Филип Цар го нападнал и го давел.

Адам отиде во пабот па и се обрати на продукцијата преку камерата.

– Ќе побарам од продукцијата да преземе мерки. Ме удри и ме задави за врат, ве молам преземете нешто – рече Адам.

-Видовте се,ве замолувам да си одам оттука, бидејќи ова станува неподносливо.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО