Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeМАГАЗИН(ФОТО+ВИДЕО) Ова е најзгoднaта баба во светот: Нема да верувате колку години...

(ФОТО+ВИДЕО) Ова е најзгoднaта баба во светот: Нема да верувате колку години има!

-Реклама-


Џина Стјуарт е прогласена за најжешката баба на светот поради нејзиниот прекрасен изглед.Некои мажи, колку и да се трудат, едноставно не можат да ја најдат жената на својот живот. Но, наместо да го прифатат или да работат на тоа, некои од овие осамени души се подготвени да платат за илузијата на женско друштво.Имено, 52-годишната Џина Стјуарт е модел на платформата за споделување содржини за вoзpaсни Оn lyF ans.– Некои ми нудат пари за да ја остварам нивната фантазија. Некои сакаат видео повик секој ден, за да можат да се преправаат дека сум нивна девојка и да ми посакаат добро утро и добра ноќ. Сето тоа е само фантазија.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

(ФОТО+ВИДЕО) Ова е најзгoднaта баба во светот: Нема да верувате колку години има!

Реклама


Џина Стјуарт е прогласена за најжешката баба на светот поради нејзиниот прекрасен изглед.Некои мажи, колку и да се трудат, едноставно не можат да ја најдат жената на својот живот. Но, наместо да го прифатат или да работат на тоа, некои од овие осамени души се подготвени да платат за илузијата на женско друштво.Имено, 52-годишната Џина Стјуарт е модел на платформата за споделување содржини за вoзpaсни Оn lyF ans.– Некои ми нудат пари за да ја остварам нивната фантазија. Некои сакаат видео повик секој ден, за да можат да се преправаат дека сум нивна девојка и да ми посакаат добро утро и добра ноќ. Сето тоа е само фантазија.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО