Tuesday, June 25, 2024
28.8 C
Skopje

ОЧЕКУВАЈТЕ ГОЛЕМИ ПРЕСВРТИ: Пристигнува последниот ретрограден Меркур за оваа година!

-Реклама-


Астролозите го најавуваат последниот ретрограден Меркур во 2022 година за 29 декември. На кои хороскопски знаци најмногу ќе влијае?

Астролозите го најавуваат последниот ретрограден Меркур во 2022 година за 29 декември. „Гласникот на боговите“ ќе внесе хаос во комуникацијата, а може да предизвика и проблеми при патувањето и користењето на различни технолошки уреди.

Еве кои хороскопски знаци ќе доживеат пресврти во следните денови:

Близнаци

Реклама

Не ви е лесно да се движите низ брановите што ќе ја разбрануваат вашата планета, особено што треба да одговорите на бројните барања во периодот што следи. Од вас се очекува да бидете весели, расположени и подготвени да им помогнете на сите. Првата желба да се повлечете и да си посветите малку време ќе ја почувствувате веќе за неколку дена, кога Меркур ќе влезе во знакот Јарец, како и на денот на полната месечина. Најтешкиот ден на ретрограден Меркур за вас е 29 декември.

Јарец

-Реклама-

Целиот декември е успешен за вас, особено кога Меркур и Венера се усогласуваат со вашето Сонце на почетокот на месецот. Никој нема да биде толку горд, свесен за своите квалитети како вие, а токму таа самодоверба ќе ви даде нова сила да го преживеете ретрограден Меркур. Ова ќе ве направи најуспешниот знак во овој предизвикувачки транзит.

Најважно е да не си дозволите да се вратите на некои стари, лоши навики. И, уште едно предупредување – ако ви врати старата љубов, запрашајте се искрено – има ли таа нешто ново да ви каже?

Скорпија

-Реклама-

Подгответе се за сериозни конфронтации. Можни се конфликти со старите, добро познати непријатели, но и со најблиските – дури и со љубовните партнери можно е да влезете во конфликт. Не дозволувајте владетелот Плутон да ви го замати видот, искористете го периодот на ретрограден
Меркур за конечно да се дистанцирате од луѓето покрај кои повеќе не се чувствувате добро.


SD.RS

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

ОЧЕКУВАЈТЕ ГОЛЕМИ ПРЕСВРТИ: Пристигнува последниот ретрограден Меркур за оваа година!

-Реклама-


Астролозите го најавуваат последниот ретрограден Меркур во 2022 година за 29 декември. На кои хороскопски знаци најмногу ќе влијае?

Астролозите го најавуваат последниот ретрограден Меркур во 2022 година за 29 декември. „Гласникот на боговите“ ќе внесе хаос во комуникацијата, а може да предизвика и проблеми при патувањето и користењето на различни технолошки уреди.

Еве кои хороскопски знаци ќе доживеат пресврти во следните денови:

Близнаци

Реклама

Не ви е лесно да се движите низ брановите што ќе ја разбрануваат вашата планета, особено што треба да одговорите на бројните барања во периодот што следи. Од вас се очекува да бидете весели, расположени и подготвени да им помогнете на сите. Првата желба да се повлечете и да си посветите малку време ќе ја почувствувате веќе за неколку дена, кога Меркур ќе влезе во знакот Јарец, како и на денот на полната месечина. Најтешкиот ден на ретрограден Меркур за вас е 29 декември.

Јарец

Целиот декември е успешен за вас, особено кога Меркур и Венера се усогласуваат со вашето Сонце на почетокот на месецот. Никој нема да биде толку горд, свесен за своите квалитети како вие, а токму таа самодоверба ќе ви даде нова сила да го преживеете ретрограден Меркур. Ова ќе ве направи најуспешниот знак во овој предизвикувачки транзит.

Најважно е да не си дозволите да се вратите на некои стари, лоши навики. И, уште едно предупредување – ако ви врати старата љубов, запрашајте се искрено – има ли таа нешто ново да ви каже?

Скорпија

Подгответе се за сериозни конфронтации. Можни се конфликти со старите, добро познати непријатели, но и со најблиските – дури и со љубовните партнери можно е да влезете во конфликт. Не дозволувајте владетелот Плутон да ви го замати видот, искористете го периодот на ретрограден
Меркур за конечно да се дистанцирате од луѓето покрај кои повеќе не се чувствувате добро.


SD.RS

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО