Sunday, September 24, 2023
18.8 C
Skopje
HomeМАГАЗИНСопругата на Синиша Михајловиќ со трогателна порака: Неговото столче е празно..

Сопругата на Синиша Михајловиќ со трогателна порака: Неговото столче е празно..

-Реклама-


Синиша Михајловиќ почина на 16-ти декември по тригодишна борба со леукемија. Погребан е во Рим на 19 декември, на ден Свети Никола.

Досега сите членови на неговото семејство објавуваа емотивни пораки на социјалните мрежи, а вчера на Божиќ сите ги расплака неговата сопруга Аријана со објава на Инстаграм.

-Тежок е првиот Божиќ по губењето на некого. Не би го прославиле, но го правите тоа поради децата. Поради семејството. Ќе боли. Еве кои подароци нема да мора да ги купувате оваа година. Празен стол.

Спомени од минатите прослави. Гласот што не го слушаш. Ќе биде тешко, но ќе го пребродите. Можеби среде тие солзи ќе ти дојде мала насмевка на лицето. Нема ништо лошо во тоа. Бидете благодарни за прославите што ги имавте заедно. Започнете нова традиција во негово сеќавање и секогаш ќе се сеќавате на љубовта што постоела, напишала Аријана.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

Сопругата на Синиша Михајловиќ со трогателна порака: Неговото столче е празно..

Реклама


Синиша Михајловиќ почина на 16-ти декември по тригодишна борба со леукемија. Погребан е во Рим на 19 декември, на ден Свети Никола.

Досега сите членови на неговото семејство објавуваа емотивни пораки на социјалните мрежи, а вчера на Божиќ сите ги расплака неговата сопруга Аријана со објава на Инстаграм.

-Тежок е првиот Божиќ по губењето на некого. Не би го прославиле, но го правите тоа поради децата. Поради семејството. Ќе боли. Еве кои подароци нема да мора да ги купувате оваа година. Празен стол.

Спомени од минатите прослави. Гласот што не го слушаш. Ќе биде тешко, но ќе го пребродите. Можеби среде тие солзи ќе ти дојде мала насмевка на лицето. Нема ништо лошо во тоа. Бидете благодарни за прославите што ги имавте заедно. Започнете нова традиција во негово сеќавање и секогаш ќе се сеќавате на љубовта што постоела, напишала Аријана.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО