Sunday, September 24, 2023
18.8 C
Skopje
Home18+5 причини за c*кc со бившиот партнер

5 причини за c*кc со бившиот партнер

-Реклама-


Многмина фантазираат за однос со бившиот партнер, а искушението е уште поголемо ако сте двајцата сами.

Сигурност

Раскинувањето на врската често пати остава емоционални лузни поради кои се плашиме да се отвориме кон некоја нова личност. Во добро познатата прегратка на бившиот партнер се чувствуваме сигурно, а често баш тоа чувство на близина недостасува многу повеќе од c*ксот.

Познат терен

Ако поминало доволно време по раскинувањето, а двајцата сте сами, се прашувате зошто да не се искористи нешто што знаете дека е добро. Се познавате, нема потреба за импресионирање и размислување што сака другата страна и нема страв од непријатни изненадувања во креветот.

Недостаток на самодоверба

Можеби сте изгубиле самодоверба, а повторните средби со некој кому сте му привлечни ви дава инјекција на самодоверба.

Завршување на врската

Иако сме свесни за сите причини зошто не сакаме да бидеме со таа личност, тешко ни е да заборавиме. Понекогаш сметаме дека уште еден интименоднос со бившиот би ни помогнал конечно да го преболиме.

Обид за смирување

Ако едната страна сеуште е заљубена во бившиот и сеуште има силни чувства, понекогаш смета дека на тој начин ќе го врати бившиот. Пред да се впуштите во оваа авантура, добро размислете што всушност сакате и очекувате, но и каква порака праќате. Најважно е да бидете искрени кон себе.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

5 причини за c*кc со бившиот партнер

Реклама


Многмина фантазираат за однос со бившиот партнер, а искушението е уште поголемо ако сте двајцата сами.

Сигурност

Раскинувањето на врската често пати остава емоционални лузни поради кои се плашиме да се отвориме кон некоја нова личност. Во добро познатата прегратка на бившиот партнер се чувствуваме сигурно, а често баш тоа чувство на близина недостасува многу повеќе од c*ксот.

Познат терен

Ако поминало доволно време по раскинувањето, а двајцата сте сами, се прашувате зошто да не се искористи нешто што знаете дека е добро. Се познавате, нема потреба за импресионирање и размислување што сака другата страна и нема страв од непријатни изненадувања во креветот.

Недостаток на самодоверба

Можеби сте изгубиле самодоверба, а повторните средби со некој кому сте му привлечни ви дава инјекција на самодоверба.

Завршување на врската

Иако сме свесни за сите причини зошто не сакаме да бидеме со таа личност, тешко ни е да заборавиме. Понекогаш сметаме дека уште еден интименоднос со бившиот би ни помогнал конечно да го преболиме.

Обид за смирување

Ако едната страна сеуште е заљубена во бившиот и сеуште има силни чувства, понекогаш смета дека на тој начин ќе го врати бившиот. Пред да се впуштите во оваа авантура, добро размислете што всушност сакате и очекувате, но и каква порака праќате. Најважно е да бидете искрени кон себе.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО