Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeМАГАЗИНМарина Туцаковиќ за еден стих заработила над 100.000 евра: Еве за кој...

Марина Туцаковиќ за еден стих заработила над 100.000 евра: Еве за кој хит станува збор!

-Реклама-


Нема да ви се верува: Марина Туцаковиќ од само еден стих на песна заработила преку 100.000 евра! (ВИДЕО)

Познатата авторка на најголемите хитови Марина Туцаковиќ со своите зборови и стихови остави неизбришлива трага во музиката.

Со оглед на тоа што има напишано илијадници песни, многумина се прашуваат кој нејзин стих ѝ донел најголема заработка. Неда Украден пред извесно време ја сподели оваа информација.

Станува збор за песната „Зора је“, а како што откри Неда, Марина во оваа песна додала само еден стих на кој заработила повеќе од 100.000 евра.

-Песната ми ја напиша покојниот Ѓорѓе Новковиќ но не се согласувавме околу нејзиниот наслов. Прво ја нарековме, „Јоване, зора је“, па „Милане, зора је“. Последната и конечна верзија беше „Зора је“.

На крајот ја повикав Марина Туцаковиќ, која напиша само еден стих, а тоа е „Суза из ока канула“. Нејзе тој стих ѝ донесе повеќе од 100.000 евра – рекла Неда во една пригода.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

Марина Туцаковиќ за еден стих заработила над 100.000 евра: Еве за кој хит станува збор!

Реклама


Нема да ви се верува: Марина Туцаковиќ од само еден стих на песна заработила преку 100.000 евра! (ВИДЕО)

Познатата авторка на најголемите хитови Марина Туцаковиќ со своите зборови и стихови остави неизбришлива трага во музиката.

Со оглед на тоа што има напишано илијадници песни, многумина се прашуваат кој нејзин стих ѝ донел најголема заработка. Неда Украден пред извесно време ја сподели оваа информација.

Станува збор за песната „Зора је“, а како што откри Неда, Марина во оваа песна додала само еден стих на кој заработила повеќе од 100.000 евра.

-Песната ми ја напиша покојниот Ѓорѓе Новковиќ но не се согласувавме околу нејзиниот наслов. Прво ја нарековме, „Јоване, зора је“, па „Милане, зора је“. Последната и конечна верзија беше „Зора је“.

На крајот ја повикав Марина Туцаковиќ, која напиша само еден стих, а тоа е „Суза из ока канула“. Нејзе тој стих ѝ донесе повеќе од 100.000 евра – рекла Неда во една пригода.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО