Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeСЦЕНА(ФОТО)Последно испраќање на Лаќа, неутешниот Фута пристигна на погребот на својот син...

(ФОТО)Последно испраќање на Лаќа, неутешниот Фута пристигна на погребот на својот син…

-Реклама-

Синот на Марина Туцаковиќ, Милан Лаќа Радуловиќ денеска ќе биде погребан во Белград откако беше пронајден починат на улица во Тел Авив, Израел.


Неговиот татко Александар Фута Радуловиќ пристигна во капелата каде е изложено телото на Милан. Неутешниот Фута пред 14 години го погреба својот помлад син Милош, а пред една година се прости и од сопругата Марина.


Радуловиќ се појави во придружба на пријатели и се упати кон капелата. Како што претходно јавуваа српските медиуми, Фута тешко ја поднесе семејната трагедија наводно изјавувајќи дека повеќе з анего нема живот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

(ФОТО)Последно испраќање на Лаќа, неутешниот Фута пристигна на погребот на својот син…

Реклама

Синот на Марина Туцаковиќ, Милан Лаќа Радуловиќ денеска ќе биде погребан во Белград откако беше пронајден починат на улица во Тел Авив, Израел.


Неговиот татко Александар Фута Радуловиќ пристигна во капелата каде е изложено телото на Милан. Неутешниот Фута пред 14 години го погреба својот помлад син Милош, а пред една година се прости и од сопругата Марина.


Радуловиќ се појави во придружба на пријатели и се упати кон капелата. Како што претходно јавуваа српските медиуми, Фута тешко ја поднесе семејната трагедија наводно изјавувајќи дека повеќе з анего нема живот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО