Sunday, June 16, 2024
17.8 C
Skopje

Андреана Чекиќ удри по Јелена Карлеуша – Оваа работа не ми се допаѓа!

-Реклама-Во емисијата „Претрес“, авторот и водител Стефан Усиљанин на телевизијата Хајп, гостин беше пејачката Андреана Чекиќ.

Чекиќ е многу позната по својот став и мислење што јавно го искажува, позната е по искреноста и како што вели самата не може да молчи.

Во текот на емисијата водителката и пејачката ја допреа темата и нејзините колеги. Една од нив беше темата на Јелена Карлеуш и Дара Бубамар.

Стефан Усиљанин праша:

– Ајде, направи разлика меѓу нив две, кој повеќе сакаш, што не ти се допаѓа кај нив – праша водителот, на што Андреана одговори …

Уфф, не можам да го сторам тоа, како тоа. И двете ми се колеги и ги сакам. Дара има неверојатна енергија, едноставно кога ќе ја видиш се чувствуваш убаво, ја обожавам и ја сакам на овој начин. А Карлеуша е волшебник за шоубизнис, знае и умее, ја обвинувам Јелена што може да кодоши по колешките, еве пример ќе кажам и Цеца и децата, особено децата. Но, на крајот на денот, само да разбереме дека сето тоа е шоу-бизнис. Но, ја поздравувам, имаме и ист менаџер, ваљда ќе се здружиме – беше искрена пејачка во емисијата „Претрес“ на Хајп ТВ.

sd.rs

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Андреана Чекиќ удри по Јелена Карлеуша – Оваа работа не ми се допаѓа!

-Реклама-Во емисијата „Претрес“, авторот и водител Стефан Усиљанин на телевизијата Хајп, гостин беше пејачката Андреана Чекиќ.

Чекиќ е многу позната по својот став и мислење што јавно го искажува, позната е по искреноста и како што вели самата не може да молчи.

Во текот на емисијата водителката и пејачката ја допреа темата и нејзините колеги. Една од нив беше темата на Јелена Карлеуш и Дара Бубамар.

Стефан Усиљанин праша:

– Ајде, направи разлика меѓу нив две, кој повеќе сакаш, што не ти се допаѓа кај нив – праша водителот, на што Андреана одговори …

Уфф, не можам да го сторам тоа, како тоа. И двете ми се колеги и ги сакам. Дара има неверојатна енергија, едноставно кога ќе ја видиш се чувствуваш убаво, ја обожавам и ја сакам на овој начин. А Карлеуша е волшебник за шоубизнис, знае и умее, ја обвинувам Јелена што може да кодоши по колешките, еве пример ќе кажам и Цеца и децата, особено децата. Но, на крајот на денот, само да разбереме дека сето тоа е шоу-бизнис. Но, ја поздравувам, имаме и ист менаџер, ваљда ќе се здружиме – беше искрена пејачка во емисијата „Претрес“ на Хајп ТВ.

sd.rs

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО