Tuesday, July 23, 2024
33.8 C
Skopje

Добра вест за корисниците на парно: Воведено е електронско плаќање на сметките!

-Реклама-ЕСМ Снабдување со топлина воведе електронски систем за безбедно плаќање на фактурите за топлинска енергија на новата интернет страница ЕСМ Снабдување (esm-snabduvanje.mk). Воведувањето на новиот систем за електронско плаќање е резултат на определбата на ЕСМ Снабдување секогаш да им излегува во пресрет на барањата и потребите на потрошувачите.

Фактурите за топлинска енергија потрошувачите можат да ги платат без банкарска провизија, електронски на веб страната, во делот „ПЛАТИ СМЕТКА“ користејќи две веб услуги.

-“БРЗО ПЛАЌАЊЕ”е нова веб-услуга за електронско плаќање на фактурите за топлинска енергија преку која потрошувачите со едноставно внесување на бројот на фактурата можат да извршат онлајн-плаќање, без претходна најава и регистрација на кориснички профил. “EsmEPay услугата” е нова веб-услуга за електронско плаќање на фактурите за топлинска енергија со најава и регистрација на кориснички профил за имот или имоти. Платформата овозможува преглед, филтрирање и плаќање на сите доспеани фактури за повеќе имоти како и внес на состојба на мерилото за индивидуални објекти, велат од компанијата.

За да може потрошувачите да ги користат услугите за електронско плаќање на фактурите потребно е да ги следат упатствата поставени кај соодветната веб-услуга на веб страницата на ЕСМ Снабдување Упатство за користење на услугата EsmEPay – кориснички профил или Упатство за користење на услугата “Брзо плаќање” .

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Добра вест за корисниците на парно: Воведено е електронско плаќање на сметките!

-Реклама-ЕСМ Снабдување со топлина воведе електронски систем за безбедно плаќање на фактурите за топлинска енергија на новата интернет страница ЕСМ Снабдување (esm-snabduvanje.mk). Воведувањето на новиот систем за електронско плаќање е резултат на определбата на ЕСМ Снабдување секогаш да им излегува во пресрет на барањата и потребите на потрошувачите.

Фактурите за топлинска енергија потрошувачите можат да ги платат без банкарска провизија, електронски на веб страната, во делот „ПЛАТИ СМЕТКА“ користејќи две веб услуги.

-“БРЗО ПЛАЌАЊЕ”е нова веб-услуга за електронско плаќање на фактурите за топлинска енергија преку која потрошувачите со едноставно внесување на бројот на фактурата можат да извршат онлајн-плаќање, без претходна најава и регистрација на кориснички профил. “EsmEPay услугата” е нова веб-услуга за електронско плаќање на фактурите за топлинска енергија со најава и регистрација на кориснички профил за имот или имоти. Платформата овозможува преглед, филтрирање и плаќање на сите доспеани фактури за повеќе имоти како и внес на состојба на мерилото за индивидуални објекти, велат од компанијата.

За да може потрошувачите да ги користат услугите за електронско плаќање на фактурите потребно е да ги следат упатствата поставени кај соодветната веб-услуга на веб страницата на ЕСМ Снабдување Упатство за користење на услугата EsmEPay – кориснички профил или Упатство за користење на услугата “Брзо плаќање” .

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО