Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeМАГАЗИНОвие ТРИ знаци во 2023 година ќе застанат на ЛУДИОТ КАМЕН: Ќе...

Овие ТРИ знаци во 2023 година ќе застанат на ЛУДИОТ КАМЕН: Ќе се создаваат судбински врски кои ќе бидат крунисани со БРАК!

-Реклама-Иако можеби не изгледа така на почетокот на годината, знајте дека ќе бидеме под влијание на ретроградниот Меркур од 29 декември 2022 година до 18 јануари 2023 година.

После тоа, трите знаци навистина имаат голема шанса следната година засекогаш да ја паметат како година на нивната љубов. Сродниот дух се насмевнува на сингл, а зафатените можеа да запловат во брачните води сосема задоволни од нивниот избор.

Бик

Годината што ја дочекуваме ќе биде многу поволна за брак и партнерски односи. Поточно, ќе биде година која никогаш нема да ја заборавите особено зафатените и заљубени Бикови кои веќе некое време размислуваат за партнерство. Од почетокот на годината до 6 март 2023 година, Меркур ќе транзитира во деветтата куќа како владетел на втората и петтата куќа на овој знак. Резултатот е неверојатна среќа која ќе ги придружува Биковите на љубовно поле, без разлика дали дотогаш биле сингл или дали се во стабилни и силни врски.

Во првите три месеци од 2023 година ќе се создадат врски кои ќе бидат судбоносни и ќе ги променат животите на претставниците на овој Хороскопски знак. Биковите кои ќе започнат нова врска во овие први три месеци најверојатно ќе се венчаат на крајот на годината.

Шкорпија

Ве очекува година исполнета со љубов. Оние кои се уште се сами ќе имаат можност да градат силни врски, па дури и да основаат семејство. На оние кои сакаат да стапат во брак ќе им се исполни желбата во првите четири месеци од следната година. Паровите кои се разделиле ќе добијат шанса да ги поправат односите и да создадат силни и стабилни врски кои ќе траат долго време. На сите недоразбирања им доаѓа крајот.

Во јуни и јули трето лице може да донесе тензија во вашата љубовна врска. Од 22 јануари до 15 февруари 2023 година, Венера ќе транзитира во вашата четврта куќа. Во овој период невенчаните Скорпии ќе имаат можност да најдат животни партнери, а оние кои ќе се венчаат во овој период ќе добијат многу пари од свекорот и најскапи подароци.

Водолија

Од 15 февруари до 12 март 2023 година, Венера ќе помине низ вашата втора куќа. Благодарение на ова, оние кои се во врски и бракови драстично ќе ги подобрат своите односи, лесно ќе ги решаваат сите несогласувања, а љубовта буквално ќе процвета. Во овој период, Водолиите ќе бидат особено слаткоречиви, поради што ќе можат да го импресионираат секој што ќе им падне во очи.

Од 12 март до 6 април 2023 година, Венера ќе помине низ вашата трета куќа, а во овој период повеќе ќе ве привлекува спротивниот пол, па сè ќе пукне од авантури, романса и судбоносни средби.

sd.rs

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

Овие ТРИ знаци во 2023 година ќе застанат на ЛУДИОТ КАМЕН: Ќе се создаваат судбински врски кои ќе бидат крунисани со БРАК!

РекламаИако можеби не изгледа така на почетокот на годината, знајте дека ќе бидеме под влијание на ретроградниот Меркур од 29 декември 2022 година до 18 јануари 2023 година.

После тоа, трите знаци навистина имаат голема шанса следната година засекогаш да ја паметат како година на нивната љубов. Сродниот дух се насмевнува на сингл, а зафатените можеа да запловат во брачните води сосема задоволни од нивниот избор.

Бик

Годината што ја дочекуваме ќе биде многу поволна за брак и партнерски односи. Поточно, ќе биде година која никогаш нема да ја заборавите особено зафатените и заљубени Бикови кои веќе некое време размислуваат за партнерство. Од почетокот на годината до 6 март 2023 година, Меркур ќе транзитира во деветтата куќа како владетел на втората и петтата куќа на овој знак. Резултатот е неверојатна среќа која ќе ги придружува Биковите на љубовно поле, без разлика дали дотогаш биле сингл или дали се во стабилни и силни врски.

Во првите три месеци од 2023 година ќе се создадат врски кои ќе бидат судбоносни и ќе ги променат животите на претставниците на овој Хороскопски знак. Биковите кои ќе започнат нова врска во овие први три месеци најверојатно ќе се венчаат на крајот на годината.

Шкорпија

Ве очекува година исполнета со љубов. Оние кои се уште се сами ќе имаат можност да градат силни врски, па дури и да основаат семејство. На оние кои сакаат да стапат во брак ќе им се исполни желбата во првите четири месеци од следната година. Паровите кои се разделиле ќе добијат шанса да ги поправат односите и да создадат силни и стабилни врски кои ќе траат долго време. На сите недоразбирања им доаѓа крајот.

Во јуни и јули трето лице може да донесе тензија во вашата љубовна врска. Од 22 јануари до 15 февруари 2023 година, Венера ќе транзитира во вашата четврта куќа. Во овој период невенчаните Скорпии ќе имаат можност да најдат животни партнери, а оние кои ќе се венчаат во овој период ќе добијат многу пари од свекорот и најскапи подароци.

Водолија

Од 15 февруари до 12 март 2023 година, Венера ќе помине низ вашата втора куќа. Благодарение на ова, оние кои се во врски и бракови драстично ќе ги подобрат своите односи, лесно ќе ги решаваат сите несогласувања, а љубовта буквално ќе процвета. Во овој период, Водолиите ќе бидат особено слаткоречиви, поради што ќе можат да го импресионираат секој што ќе им падне во очи.

Од 12 март до 6 април 2023 година, Венера ќе помине низ вашата трета куќа, а во овој период повеќе ќе ве привлекува спротивниот пол, па сè ќе пукне од авантури, романса и судбоносни средби.

sd.rs

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО