Tuesday, July 16, 2024
25.8 C
Skopje

НЕ ЗЕМАЈТЕ ПОДАРОК ОД ​​ОВИЕ ЛИЦА Се верува дека тоа ќе донесе кавга во куќата, па дури и развод или болест.

-Реклама-Доколку чувствувате некаква непријатност при подарувањето или се чувствувате чудно секогаш кога ќе го погледнете, се препорачува да го фрлите.

Како што забележуваат експертите, многу е важно да се грижите што внесувате во куќата и чии подароци прифаќате и чувате.

Се верува дека најлошото нешто што можете да го внесете во куќата е подарок од завидлив и злобен човек, бидејќи, според верувањето, тој брзо ќе внесе кавги во куќата, па дури и развод или болест.

Се верува дека никогаш не треба да земате подарок од завидлив човек, бидејќи негативната енергија на давателот се пренесува на предметот, кој тивко, но моќно делува од аголот на вашиот дом.

Доколку чувствувате непријатност при подарувањето или се чувствувате чудно секогаш кога ќе го погледнете, се советува да го фрлите.

alo.rs

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

НЕ ЗЕМАЈТЕ ПОДАРОК ОД ​​ОВИЕ ЛИЦА Се верува дека тоа ќе донесе кавга во куќата, па дури и развод или болест.

-Реклама-Доколку чувствувате некаква непријатност при подарувањето или се чувствувате чудно секогаш кога ќе го погледнете, се препорачува да го фрлите.

Како што забележуваат експертите, многу е важно да се грижите што внесувате во куќата и чии подароци прифаќате и чувате.

Се верува дека најлошото нешто што можете да го внесете во куќата е подарок од завидлив и злобен човек, бидејќи, според верувањето, тој брзо ќе внесе кавги во куќата, па дури и развод или болест.

Се верува дека никогаш не треба да земате подарок од завидлив човек, бидејќи негативната енергија на давателот се пренесува на предметот, кој тивко, но моќно делува од аголот на вашиот дом.

Доколку чувствувате непријатност при подарувањето или се чувствувате чудно секогаш кога ќе го погледнете, се советува да го фрлите.

alo.rs

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО