Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeСЦЕНАМИСТЕРИЈАТА Е РЕШЕНА! Еве на која програма ќе продолжи емитувањето на „Ѕвездите...

МИСТЕРИЈАТА Е РЕШЕНА! Еве на која програма ќе продолжи емитувањето на „Ѕвездите на Гранд“ во Македонија!

-Реклама-


Како што објави порталот ТВ ПАКЕТ “Ѕвездите на Гранд” и “Никогаш не е доцна” повторно се враќаат на малите екрани во Македонија!

Имено, во еден момент престанаа да се емитуваат новите емисии што предизвика многубројни реакции кај публиката.

Но, на чекањето му дојде крај – емитувањето на “Ѕвездите на Гранд” и “Никогаш не е доцна” ќе продолжи но овојпат на телевизија Сител, соопштува ТВ ПАКЕТ.Извор: ТВ ПАКЕТ

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

МИСТЕРИЈАТА Е РЕШЕНА! Еве на која програма ќе продолжи емитувањето на „Ѕвездите на Гранд“ во Македонија!

Реклама


Како што објави порталот ТВ ПАКЕТ “Ѕвездите на Гранд” и “Никогаш не е доцна” повторно се враќаат на малите екрани во Македонија!

Имено, во еден момент престанаа да се емитуваат новите емисии што предизвика многубројни реакции кај публиката.

Но, на чекањето му дојде крај – емитувањето на “Ѕвездите на Гранд” и “Никогаш не е доцна” ќе продолжи но овојпат на телевизија Сител, соопштува ТВ ПАКЕТ.Извор: ТВ ПАКЕТ

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО