Sunday, September 24, 2023
18.8 C
Skopje
HomeМАГАЗИНДИСКВАЛИФИКАЦИЈА ВО „ЗАДРУГА“: Се огласи Големиот шеф со важно писмо!

ДИСКВАЛИФИКАЦИЈА ВО „ЗАДРУГА“: Се огласи Големиот шеф со важно писмо!

-Реклама-


Cиноќа како и секој вторник се одржа забава во Задругата. Пред да започне забавата, Големиот шеф испрати важно писмо на адресата на Белата куќа.

Зорица Марковиќ најпрвин го прочита важното известување.

– Со оглед на тоа што Мики е дисквалификуван, потребно е да се избере еден задругар кој ќе ги буди останатите – рече Зорица.

Инаку, во понеделникот учесникот Мики Ѓуричиќ самоиницијативно го напушти ријалити шоуто поради што ќе треба да плати казна од 50.000 евра.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

ДИСКВАЛИФИКАЦИЈА ВО „ЗАДРУГА“: Се огласи Големиот шеф со важно писмо!

Реклама


Cиноќа како и секој вторник се одржа забава во Задругата. Пред да започне забавата, Големиот шеф испрати важно писмо на адресата на Белата куќа.

Зорица Марковиќ најпрвин го прочита важното известување.

– Со оглед на тоа што Мики е дисквалификуван, потребно е да се избере еден задругар кој ќе ги буди останатите – рече Зорица.

Инаку, во понеделникот учесникот Мики Ѓуричиќ самоиницијативно го напушти ријалити шоуто поради што ќе треба да плати казна од 50.000 евра.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО