Sunday, September 24, 2023
18.8 C
Skopje
HomeМАКЕДОНИЈАПоставена подводната елка во Охрид - ова е нејзината симболика!

Поставена подводната елка во Охрид – ова е нејзината симболика!

-Реклама-


Клубот за подводни дејности Охрид, традиционално ја накити елката на градското пристаниште. Елката под вода е атракција, но крие моќна симболика.

Таа е поставена во чест на децата со ретки болести. Беше доделена и парична помош на социјално загрозените семејства.

„Како и секоја, и оваа нова 2023 година, нуркачите од Амфора им ја посветуваат на децата со ретки болести со желба за здравје, успех и среќно детство“ – пишуваат од нуркачкиот центар и им ја честитаат 2023 година на сите граѓани. (МИА)

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

Поставена подводната елка во Охрид – ова е нејзината симболика!

Реклама


Клубот за подводни дејности Охрид, традиционално ја накити елката на градското пристаниште. Елката под вода е атракција, но крие моќна симболика.

Таа е поставена во чест на децата со ретки болести. Беше доделена и парична помош на социјално загрозените семејства.

„Како и секоја, и оваа нова 2023 година, нуркачите од Амфора им ја посветуваат на децата со ретки болести со желба за здравје, успех и среќно детство“ – пишуваат од нуркачкиот центар и им ја честитаат 2023 година на сите граѓани. (МИА)

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО