Tuesday, July 9, 2024
28.8 C
Skopje

РЕШЕТЕ ГИ ​​ПРЕД НОВА ГОДИНА Заборавете на нив ако сакате среќно да започнете во 2023 година, а едно е клучно

-Реклама-Експертот за мода и убавина познат на интернет како Шајен откри список од работи од кои треба да се ослободите пред да зачекорите во Новата 2023 година.
За многумина Новата година значи и носење нови одлуки, промени во животот и љубовта, како и начини на размислување, но и фрлање стари работи за да го дочекате 1 јануари растеретено и ново.
Експертот за мода и убавина, познат на интернет како Шејен, откри список на работи од кои треба да се ослободите пред да влезете во Новата 2023 година. На врвот на нејзината листа се најде старата долна облека.
Работа број еден е да се ослободите од старите истрошени гаќички, градници и чорапи, особено оние со дупчиња“, рече таа и додаде дека во новата година не треба да влегувате во стари и искинати работи. Потоа, на второ место беше чистењето на куќата, поточно отстранувањето прашина.
„Ослободете се од производите за нега на кожа и шминка со истечен рок“, истакна таа како трета ставка, а потоа додаде нешто што ќе биде корисно за многумина, особено за нов деловен ангажман или работа, а тоа е ажурирање на работната биографија.
На четврто место е преуредувањето на домот, поточно новото уредување на мебелот што на собата ќе и даде нов изглед, барем визуелно. Според овој експерт, не е на одмет да се премести креветот или мебелот и да се преуреди ентериерот, пишува за Мондо.
„Зборувајќи за „новиот“ живот, поправете нешто што рековте дека ќе го поправите затоа што е оставено непоправено цела година“, заклучи таа.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

РЕШЕТЕ ГИ ​​ПРЕД НОВА ГОДИНА Заборавете на нив ако сакате среќно да започнете во 2023 година, а едно е клучно

-Реклама-Експертот за мода и убавина познат на интернет како Шајен откри список од работи од кои треба да се ослободите пред да зачекорите во Новата 2023 година.
За многумина Новата година значи и носење нови одлуки, промени во животот и љубовта, како и начини на размислување, но и фрлање стари работи за да го дочекате 1 јануари растеретено и ново.
Експертот за мода и убавина, познат на интернет како Шејен, откри список на работи од кои треба да се ослободите пред да влезете во Новата 2023 година. На врвот на нејзината листа се најде старата долна облека.
Работа број еден е да се ослободите од старите истрошени гаќички, градници и чорапи, особено оние со дупчиња“, рече таа и додаде дека во новата година не треба да влегувате во стари и искинати работи. Потоа, на второ место беше чистењето на куќата, поточно отстранувањето прашина.
„Ослободете се од производите за нега на кожа и шминка со истечен рок“, истакна таа како трета ставка, а потоа додаде нешто што ќе биде корисно за многумина, особено за нов деловен ангажман или работа, а тоа е ажурирање на работната биографија.
На четврто место е преуредувањето на домот, поточно новото уредување на мебелот што на собата ќе и даде нов изглед, барем визуелно. Според овој експерт, не е на одмет да се премести креветот или мебелот и да се преуреди ентериерот, пишува за Мондо.
„Зборувајќи за „новиот“ живот, поправете нешто што рековте дека ќе го поправите затоа што е оставено непоправено цела година“, заклучи таа.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО