Sunday, September 24, 2023
18.8 C
Skopje
HomeЖИВОТВидео кое ја расплака нацијата: Прва средба на новороденче и мачка која...

Видео кое ја расплака нацијата: Прва средба на новороденче и мачка која ќе ви ги стопли срцата

-Реклама-Секој сопственик на домашно милениче се грижи како нивните животни ќе реагираат на нов додаток во куќата, па многумина прибегнуваат кон „запознавање“ на кучињата и мачките со бебињата додека се уште се во утробата и им дозволуваат да душкаат работи наменети за детето.

Ова ги загрижило родителите на Оливија кога излегле од болницата со бебето, бидејќи британската мачка Џулс до тој момент била единствената миленичка на семејството.Одлучиле да ја снимат целата сцена на камера и веднаш по објавувањето станала вирална.

Таткото на Оливија прво го ставил носачот со бебето на подот, додека Џулс лазел меѓу неговите нозе и штом открил, мачката едвај чекала да ја намириса.

Таа застана на задните нозе и се спушти, внимателно душкајќи го новороденчето, дури и даде неколку бакнежи, а веќе во следната сцена се покажа дека таа ќе биде нејзиниот вистински заштитник.

Родителите забележуваат дека Џулс и Оливија се поврзани со силна врска, бидејќи тие се родени во ист ден.

Повеќе детали можете да видите во видеото подолу.
@romydepraetere Meeting between baby and cat 👶🏼😺💕 #newborn #newbornbaby #cat #catsoftiktok #britishshorthair #loveatfirstsight #babygirl ♬ Coming Home(2020) – 笑匠&音源&十八闲客sd.rs

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

Видео кое ја расплака нацијата: Прва средба на новороденче и мачка која ќе ви ги стопли срцата

РекламаСекој сопственик на домашно милениче се грижи како нивните животни ќе реагираат на нов додаток во куќата, па многумина прибегнуваат кон „запознавање“ на кучињата и мачките со бебињата додека се уште се во утробата и им дозволуваат да душкаат работи наменети за детето.

Ова ги загрижило родителите на Оливија кога излегле од болницата со бебето, бидејќи британската мачка Џулс до тој момент била единствената миленичка на семејството.Одлучиле да ја снимат целата сцена на камера и веднаш по објавувањето станала вирална.

Таткото на Оливија прво го ставил носачот со бебето на подот, додека Џулс лазел меѓу неговите нозе и штом открил, мачката едвај чекала да ја намириса.

Таа застана на задните нозе и се спушти, внимателно душкајќи го новороденчето, дури и даде неколку бакнежи, а веќе во следната сцена се покажа дека таа ќе биде нејзиниот вистински заштитник.

Родителите забележуваат дека Џулс и Оливија се поврзани со силна врска, бидејќи тие се родени во ист ден.

Повеќе детали можете да видите во видеото подолу.
@romydepraetere Meeting between baby and cat 👶🏼😺💕 #newborn #newbornbaby #cat #catsoftiktok #britishshorthair #loveatfirstsight #babygirl ♬ Coming Home(2020) – 笑匠&音源&十八闲客sd.rs

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО