Tuesday, June 25, 2024
28.8 C
Skopje

Како да препознаете жена на која и недостасува се*с?

-Реклама-

Колку и да се мистериозни жените, тие не можат толку вешто да се сокријат дека долго време немаат с*кс и едноставно плачат за машки допир.

Реклама

Секако, ви треба остро око и малку знаење.

-Реклама-

Сите знаеме дека се**от е здрав и лековит и за жените и за мажите. Но, да се задржиме на жените.

-Реклама-

Како што е лесно да се препознае кога жената е задоволна, односно дека мора да имала с**с минатата ноќ, така може да се пробие кога немала се*с долго време, а тоа се гледа по спротивни карактеристики.

Така, жената на која и недостасува се*с, колку и да се труди да го сокрие своето незадоволство, ќе го покаже тоа со говорот на телото и постојаното нерасположение.

Сек*от има релаксирачки ефект, па жената која е се*суално исполнета ќе биде опуштена и тоа ќе се забележи во нејзиното одење, односно ќе ги ниша колковите кога оди, додека жената на која и недостасува се*с ќе изгледа затегнато.

Потоа, поради недостаток на окситоцин, хормон кој се лачи како про-оргазам, а делува како природен седатив, жената која нема с*кс ќе има лош сон и ќе биде ненаспана.

Ако апстиненцијата трае долго, ќе почнат да се забележуваат посериозни последици од недостаток на сон и жената може да изгледа постаро.

Се*сот е еден од главните поттикнувачи за лачење на хормоните на среќата – ендорфин. Поради недостаток на овој хормон, жените знаат да бидат многу незгодни, па често ќе имаат изливи на гнев кон луѓето кои само ја гледале настрана.

Конечно, недостатокот на с*кс има значително влијание врз самодовербата, па жените на кои им недостига с*кс ќе имаат и недостаток на самодоверба.

Затоа, кога ќе видите жена како изгледа уморно, нервозно, фрустрирано, луто и нема самодоверба – не се расправајте со неа, туку понудете и с*кс или барем кафе, таа ќе ја разбере пораката.

telegraf.rs

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Како да препознаете жена на која и недостасува се*с?

-Реклама-

Колку и да се мистериозни жените, тие не можат толку вешто да се сокријат дека долго време немаат с*кс и едноставно плачат за машки допир.

Реклама

Секако, ви треба остро око и малку знаење.

Сите знаеме дека се**от е здрав и лековит и за жените и за мажите. Но, да се задржиме на жените.

Како што е лесно да се препознае кога жената е задоволна, односно дека мора да имала с**с минатата ноќ, така може да се пробие кога немала се*с долго време, а тоа се гледа по спротивни карактеристики.

Така, жената на која и недостасува се*с, колку и да се труди да го сокрие своето незадоволство, ќе го покаже тоа со говорот на телото и постојаното нерасположение.

Сек*от има релаксирачки ефект, па жената која е се*суално исполнета ќе биде опуштена и тоа ќе се забележи во нејзиното одење, односно ќе ги ниша колковите кога оди, додека жената на која и недостасува се*с ќе изгледа затегнато.

Потоа, поради недостаток на окситоцин, хормон кој се лачи како про-оргазам, а делува како природен седатив, жената која нема с*кс ќе има лош сон и ќе биде ненаспана.

Ако апстиненцијата трае долго, ќе почнат да се забележуваат посериозни последици од недостаток на сон и жената може да изгледа постаро.

Се*сот е еден од главните поттикнувачи за лачење на хормоните на среќата – ендорфин. Поради недостаток на овој хормон, жените знаат да бидат многу незгодни, па често ќе имаат изливи на гнев кон луѓето кои само ја гледале настрана.

Конечно, недостатокот на с*кс има значително влијание врз самодовербата, па жените на кои им недостига с*кс ќе имаат и недостаток на самодоверба.

Затоа, кога ќе видите жена како изгледа уморно, нервозно, фрустрирано, луто и нема самодоверба – не се расправајте со неа, туку понудете и с*кс или барем кафе, таа ќе ја разбере пораката.

telegraf.rs

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО