Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeВЕСТИДенеска, посебен режим на сообраќај во Скопје

Денеска, посебен режим на сообраќај во Скопје

-Реклама-

Министерството за внатрешни работи информира дека денеска во периодот од 10 до 12 часот, поради одржување на протест пред Владата, Единицата за безбедност на патниот сообраќај при СВР Скопје, ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот во централното градско подрачје.

– Од тие причини, Министерството за внатрешни работи апелира до сите учесници во сообраќајот да ги почитуваат наредбите што ќе ги даваат униформираните полициски службеници, по сообраќајницата каде што ќе се одвива протестот, со цел безбедно и непречено одвивање на сообраќајот, се наведува во соопштението на МВР.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

Денеска, посебен режим на сообраќај во Скопје

Реклама

Министерството за внатрешни работи информира дека денеска во периодот од 10 до 12 часот, поради одржување на протест пред Владата, Единицата за безбедност на патниот сообраќај при СВР Скопје, ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот во централното градско подрачје.

– Од тие причини, Министерството за внатрешни работи апелира до сите учесници во сообраќајот да ги почитуваат наредбите што ќе ги даваат униформираните полициски службеници, по сообраќајницата каде што ќе се одвива протестот, со цел безбедно и непречено одвивање на сообраќајот, се наведува во соопштението на МВР.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО