Sunday, June 16, 2024
29.8 C
Skopje

(ВИДЕО) ХИТ НА ИНТЕРНЕТ: Патници фатени при сексуален однос во авион

-Реклама-

Патниците, кои биле фатени во авионот на „Изи Џет“ при сексуален однос во тоалетот за време на летот, биле приведени во полиција. Во сексуалниот чин биле фатени од член на кабинската екипа, а видеото од тој момент протече на социјалните мрежи.

Реклама

На видеото може да се видат патниците како навиваат и викаат додека вработен во EasyJet ја отвора вратата зад која парот се препушти на страста. Но, според видеото и нивните изрази на лицето, изгледа дека парот не бил расположен да го прекине сексуалниот чин, па мажот веднаш ја затворил вратата од тоалетот.

-Реклама-

Изгледа и дека членот на кабинскиот екипаж кој ги нашол во тоалетот воопшто не бил сигурен како да реагира, па дури во еден момент ги ставил рацете на глава.

-Реклама-

Кога слетале на Ибица, таму ги пречекала полицијата.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) ХИТ НА ИНТЕРНЕТ: Патници фатени при сексуален однос во авион

-Реклама-

Патниците, кои биле фатени во авионот на „Изи Џет“ при сексуален однос во тоалетот за време на летот, биле приведени во полиција. Во сексуалниот чин биле фатени од член на кабинската екипа, а видеото од тој момент протече на социјалните мрежи.

Реклама

На видеото може да се видат патниците како навиваат и викаат додека вработен во EasyJet ја отвора вратата зад која парот се препушти на страста. Но, според видеото и нивните изрази на лицето, изгледа дека парот не бил расположен да го прекине сексуалниот чин, па мажот веднаш ја затворил вратата од тоалетот.

Изгледа и дека членот на кабинскиот екипаж кој ги нашол во тоалетот воопшто не бил сигурен како да реагира, па дури во еден момент ги ставил рацете на глава.

Кога слетале на Ибица, таму ги пречекала полицијата.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО