Tuesday, April 16, 2024
27.8 C
Skopje

Пожар во поранешената фабрика ОХИС

-Реклама-

Пожар беснее во поранешната фабрика ОХИС во Скопје, информираше Центарот за управување со кризи (ЦУК).

Реклама

Како што велат од таму, пријавата за пожарот ја добиле преку телефонскиот број за итни случаи 112, а опожарен е оџак и дрвна маса во еден од објектите на фабриката.

-Реклама-

„Од Е-112 во ЦУК е добиена пријава за пожар во поранешената Фабрика ОХИС, каде што е опожарен оџак и дрвна маса во еден од објектите на истата. Известени се БППЗ на град Скопје“, информираше ЦУК.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Пожар во поранешената фабрика ОХИС

Реклама

Пожар беснее во поранешната фабрика ОХИС во Скопје, информираше Центарот за управување со кризи (ЦУК).

Како што велат од таму, пријавата за пожарот ја добиле преку телефонскиот број за итни случаи 112, а опожарен е оџак и дрвна маса во еден од објектите на фабриката.

„Од Е-112 во ЦУК е добиена пријава за пожар во поранешената Фабрика ОХИС, каде што е опожарен оџак и дрвна маса во еден од објектите на истата. Известени се БППЗ на град Скопје“, информираше ЦУК.


ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

Hello, Monetag!