Tuesday, July 16, 2024
25.8 C
Skopje

Совет за сите домаќинки: Како со малку труд до идеално чист шпорет?

-Реклама-

За да имате идеално чист шпорет, ви требаат неколку работи кои дома сите ги имате: памучна крпа, стара четка за заби и алкохол.

Реклама

Ставете малку алкохол на крпата, па поминете по шпоретот, околу ринглите и рерната, па нека стои вака малку, а потоа истријте со четка за заби и повторно пребришете со крпа.

-Реклама-

Алкохолот ќе ја растопи маснотијата.

-Реклама-

Може да се повтори постапката ако дамките и несчистотијата се многу закоравени.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Совет за сите домаќинки: Како со малку труд до идеално чист шпорет?

-Реклама-

За да имате идеално чист шпорет, ви требаат неколку работи кои дома сите ги имате: памучна крпа, стара четка за заби и алкохол.

Реклама

Ставете малку алкохол на крпата, па поминете по шпоретот, околу ринглите и рерната, па нека стои вака малку, а потоа истријте со четка за заби и повторно пребришете со крпа.

Алкохолот ќе ја растопи маснотијата.

Може да се повтори постапката ако дамките и несчистотијата се многу закоравени.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО