Friday, December 1, 2023
4.8 C
Skopje
spot_img

Еве која боја на паричник ви е потребна според хороскопскиот знак

-Реклама-

Ако сакате да ја привлечете позитивната енергија на финансиски план ви предлагаме да си купите паричник во една од 5-те фенг шуи бои.

Реклама

Најпрво проверете кој елемент сте го добиле при раѓањето, тој кој го карактеризира вашиот знак во кинескиот хороскоп (пр. 2015 година владее знакот на дрвена коза и во оваа година главен елемент е дрвото).

-Реклама-

Потоа прочитајте која боја на паричник совршено ви одговара.

1. Црвен паричник

Црвената боја привлекува богатство во животот. Оваа боја е фаворит и по фенг шуи затоа што е огнена боја. Оваа боја ја уништува негативната енергија. Црвен паричник е најдобар избор за родените во елементот оган и земја, додека послабо дејство има на вода и метал.

2. Темно син паричник

Сината боја е воден елемент и симбол на изобилство. Доколку вашиот елемент е дрво или вода во тој случај паричник во оваа боја е вистинскиот избор за вас.

3. Црн паричник

Црната боја исто како и сината е поврзана со водените елементи па затоа доколку вашиот елемент е дрво или вода, а не ви се допаѓа сината боја- можете да си купите паричник во црна боја.

-Реклама-

4. Кафен паричник

Кафениот паричник е многу популарен поради изборот на преубави текстури кои ги има. Кафената боја е земјен елемент, па затоа на луѓето родени во елементот земја или метал ќе им донесе големо богатство.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Еве која боја на паричник ви е потребна според хороскопскиот знак

Реклама

Ако сакате да ја привлечете позитивната енергија на финансиски план ви предлагаме да си купите паричник во една од 5-те фенг шуи бои.

Најпрво проверете кој елемент сте го добиле при раѓањето, тој кој го карактеризира вашиот знак во кинескиот хороскоп (пр. 2015 година владее знакот на дрвена коза и во оваа година главен елемент е дрвото).

Потоа прочитајте која боја на паричник совршено ви одговара.

1. Црвен паричник

Црвената боја привлекува богатство во животот. Оваа боја е фаворит и по фенг шуи затоа што е огнена боја. Оваа боја ја уништува негативната енергија. Црвен паричник е најдобар избор за родените во елементот оган и земја, додека послабо дејство има на вода и метал.

2. Темно син паричник

Сината боја е воден елемент и симбол на изобилство. Доколку вашиот елемент е дрво или вода во тој случај паричник во оваа боја е вистинскиот избор за вас.

3. Црн паричник

Црната боја исто како и сината е поврзана со водените елементи па затоа доколку вашиот елемент е дрво или вода, а не ви се допаѓа сината боја- можете да си купите паричник во црна боја.

4. Кафен паричник

Кафениот паричник е многу популарен поради изборот на преубави текстури кои ги има. Кафената боја е земјен елемент, па затоа на луѓето родени во елементот земја или метал ќе им донесе големо богатство.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО