Friday, December 1, 2023
4.8 C
Skopje
spot_img

Овие скопски населби денес ќе останат без струја

-Реклама-

Центарот за управување со кризи (ЦУК) информира дека денеска поради планирани технички зафати на главниот далновод „Југ Нова“, ќе има краткотрајни прекини во снабдувањето со електрична енергија на територијата на Град Скопје, од 04:00 до 19:00 часот согласно информирањето на Електродистрибуција Скопје.

Реклама

Прекините на електричната енергија ќе бидат во реонот на населбите Аеродром, Пролет, Мичурин, Кисела Вода, Припор, Пржино и Црниче.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Овие скопски населби денес ќе останат без струја

Реклама

Центарот за управување со кризи (ЦУК) информира дека денеска поради планирани технички зафати на главниот далновод „Југ Нова“, ќе има краткотрајни прекини во снабдувањето со електрична енергија на територијата на Град Скопје, од 04:00 до 19:00 часот согласно информирањето на Електродистрибуција Скопје.

Прекините на електричната енергија ќе бидат во реонот на населбите Аеродром, Пролет, Мичурин, Кисела Вода, Припор, Пржино и Црниче.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО