Friday, December 1, 2023
4.8 C
Skopje
spot_img

(ФОТО) Иван Јованов од „Либеро бенд“ ќе стане татко – со новата девојка очекуваат женско дете

-Реклама-

Пејачот од Либеро бенд, Иван Јованов ќе стане татко. Тој денес направи забавата за откривање на полот на нивното бебе.

Реклама

По разделбата со Антониа, тој не говореше јавно за својот љубовен живот.

-Реклама-

Но, по се изгледа тој и неговата нова девојка Ивана се многу заљубени, и со радост го очекуваат нивното девојче.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

(ФОТО) Иван Јованов од „Либеро бенд“ ќе стане татко – со новата девојка очекуваат женско дете

Реклама

Пејачот од Либеро бенд, Иван Јованов ќе стане татко. Тој денес направи забавата за откривање на полот на нивното бебе.

По разделбата со Антониа, тој не говореше јавно за својот љубовен живот.

Но, по се изгледа тој и неговата нова девојка Ивана се многу заљубени, и со радост го очекуваат нивното девојче.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО