Tuesday, May 21, 2024
21.8 C
Skopje

Попоски открива: Oваа зима повеќе снег и постудено време во Македонија!

-Реклама-

Судејќи според долгорочните анализирања на времето, но и според она што моментално го кажуваат прогностичките модели, зимата 2023/2024 во Македонија ќе донесе повеќе снег за разлика од изминатите години.

Реклама

Дури можно е да имаме и огромно количество на снег, но и постудено време од изминатие години.

-Реклама-

Освен во Македонија, и целиот балкан оваа зима би можел да се соочи со големи количества на снег и екстремен студ.

-Реклама-

Ние и понатаму ќе ги следеме долгорочните анализи на времето, и навремено ќе информираме за секоја ново – настаната временска состојба.

Ако вака останат работите, лубителите на зимата, на снегот, како и на скијањето конечно ќе си дојдат на своето.

За нови, детални и по потреба обновени метео информации, следете го официјалниот фејсбук профил на Славчо Попоски тука!

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Попоски открива: Oваа зима повеќе снег и постудено време во Македонија!

-Реклама-

Судејќи според долгорочните анализирања на времето, но и според она што моментално го кажуваат прогностичките модели, зимата 2023/2024 во Македонија ќе донесе повеќе снег за разлика од изминатите години.

Реклама

Дури можно е да имаме и огромно количество на снег, но и постудено време од изминатие години.

Освен во Македонија, и целиот балкан оваа зима би можел да се соочи со големи количества на снег и екстремен студ.

Ние и понатаму ќе ги следеме долгорочните анализи на времето, и навремено ќе информираме за секоја ново – настаната временска состојба.

Ако вака останат работите, лубителите на зимата, на снегот, како и на скијањето конечно ќе си дојдат на своето.

За нови, детални и по потреба обновени метео информации, следете го официјалниот фејсбук профил на Славчо Попоски тука!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО