Tuesday, July 23, 2024
33.8 C
Skopje

Компиров раствор против бели влакна на косата

-Реклама-

Многу состојки од вашиот фрижидер може да ви помогнат во борбата со стареењето и проблемите кои ги носат годините.

Реклама

Авокадото се грижи за младешкиот изглед на кожата. Затоа ставајте маска од испасирано авокадо. Тоа ги содржи сите потребни минерали и витамини, кои ќе го задржат младешкиот изглед на кожата.

-Реклама-

Што се однесува пак на седите влакна, и за нив има решение. Велат дека водата во која се вари компирот може да ви помогне да ја вратите бојата на влакното.

-Реклама-

Редовно мијте ја косата со вода во која сте вареле компири и очекувајте го резултатот.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Компиров раствор против бели влакна на косата

-Реклама-

Многу состојки од вашиот фрижидер може да ви помогнат во борбата со стареењето и проблемите кои ги носат годините.

Реклама

Авокадото се грижи за младешкиот изглед на кожата. Затоа ставајте маска од испасирано авокадо. Тоа ги содржи сите потребни минерали и витамини, кои ќе го задржат младешкиот изглед на кожата.

Што се однесува пак на седите влакна, и за нив има решение. Велат дека водата во која се вари компирот може да ви помогне да ја вратите бојата на влакното.

Редовно мијте ја косата со вода во која сте вареле компири и очекувајте го резултатот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО