Sunday, May 19, 2024
17.8 C
Skopje

(ВИДЕО) Слушаат ли Македонците македонска музика? Улична анкета на тема „Омилена македонска песна“

-Реклама-

Во нашиот главен град беше спроведена улична анкета на која неколку случајни минувачи одговорија која е нивната омилена македонска песна.

Реклама

Во продолжение погледнете го видеото и дознајте ги нивните одговори:

-Реклама-

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) Слушаат ли Македонците македонска музика? Улична анкета на тема „Омилена македонска песна“

-Реклама-

Во нашиот главен град беше спроведена улична анкета на која неколку случајни минувачи одговорија која е нивната омилена македонска песна.

Реклама

Во продолжение погледнете го видеото и дознајте ги нивните одговори:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО