Sunday, May 19, 2024
17.8 C
Skopje

Мотивациона приказна од една минута а ќе ви го промени животот: Успех со ситни чeкори

-Реклама-

Многу работи во животот, и приватни и деловни, наликуваат на кинескиот бамбус.

Реклама

Вложувате многу работа, време и труд, се обидувате да го поттикнете вашиот раст со многу љубов и посветеност, но ништо не се случува со недели, месеци, па дури и години. Но, ако сте трпеливи во работата, трудот и упорноста, ќе дојде вашата петта година, а со неа и промените за кои не сте ни сонувале.

-Реклама-

Погледнете ја оваа кратка мотивациона приказна која ќе ви го промени животот:

-Реклама-

Запомнете дека треба да бидете доволно смели за да ги достигнете височините и во исто време доволно мудри за да останете приземјени.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Мотивациона приказна од една минута а ќе ви го промени животот: Успех со ситни чeкори

-Реклама-

Многу работи во животот, и приватни и деловни, наликуваат на кинескиот бамбус.

Реклама

Вложувате многу работа, време и труд, се обидувате да го поттикнете вашиот раст со многу љубов и посветеност, но ништо не се случува со недели, месеци, па дури и години. Но, ако сте трпеливи во работата, трудот и упорноста, ќе дојде вашата петта година, а со неа и промените за кои не сте ни сонувале.

Погледнете ја оваа кратка мотивациона приказна која ќе ви го промени животот:

Запомнете дека треба да бидете доволно смели за да ги достигнете височините и во исто време доволно мудри за да останете приземјени.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО