Tuesday, July 9, 2024
28.8 C
Skopje

(ВИДЕО) Саша Поповиќ ја „избрка“ Цеца од „Ѕвездите на Гранд“, таа го напушти снимањето:„Нема проблем, збогум“

-Реклама-

Саша Поповиќ и Цеца Ражнатовиќ жестоко се скараа среде снимањето на „Ѕвездите на Гранд“, па тој на шега ја „испрати“ дома, а пејачката веднаш го напушти студиото.

Реклама

Имено, во емисијата е секогаш турбулентно кога членовите на жирито изнесуваат мислење за кандидатите. Така беше и овојпат.

-Реклама-

Се започна кога пејачката Вики му забележа на Поповиќ дека не ѝ дал доволно време да го изнесе својот коментар.

-Реклама-

„Мене воопшто не ми се доволни 30 секунди, веднаш да ти кажам. Таман ќе почнам да зборувам ти притискаш тастер“ – рекла Вики, а Поповиќ ја прашал што точно сака да каже.

Набрзо се случи несекојдневна ситуација помеѓу Поповиќ и Цеца поради кандидатот за кого пејачката имала неколку забелешки, меѓу кои бил и неговиот стајлинг, односно премалото сако.

„Добро, Светлана. Можеш да станеш и да му го повлечеш тоа сако“ – рече Поповиќ, без да помисли дека таа навистина ќе го направи тоа.

„Мислеше дека нема?“ – рекла Цеца и тргна кон кандадатот да му го поправи сакото. Меѓутоа, Саша ѝ даде добронамерен совет да не се нервира околу кандидатите и гласањето.

„Оди дома! Како ти се вика оној сладок? – се пошегува Поповиќ, но пејачката бурно изреагира.

„Догледање, нема никаков проблем, заминав јас“ – рече таа, ги собра своите работи и го напушти студиото, а Саша ја молеше да се врати.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) Саша Поповиќ ја „избрка“ Цеца од „Ѕвездите на Гранд“, таа го напушти снимањето:„Нема проблем, збогум“

-Реклама-

Саша Поповиќ и Цеца Ражнатовиќ жестоко се скараа среде снимањето на „Ѕвездите на Гранд“, па тој на шега ја „испрати“ дома, а пејачката веднаш го напушти студиото.

Реклама

Имено, во емисијата е секогаш турбулентно кога членовите на жирито изнесуваат мислење за кандидатите. Така беше и овојпат.

Се започна кога пејачката Вики му забележа на Поповиќ дека не ѝ дал доволно време да го изнесе својот коментар.

„Мене воопшто не ми се доволни 30 секунди, веднаш да ти кажам. Таман ќе почнам да зборувам ти притискаш тастер“ – рекла Вики, а Поповиќ ја прашал што точно сака да каже.

Набрзо се случи несекојдневна ситуација помеѓу Поповиќ и Цеца поради кандидатот за кого пејачката имала неколку забелешки, меѓу кои бил и неговиот стајлинг, односно премалото сако.

„Добро, Светлана. Можеш да станеш и да му го повлечеш тоа сако“ – рече Поповиќ, без да помисли дека таа навистина ќе го направи тоа.

„Мислеше дека нема?“ – рекла Цеца и тргна кон кандадатот да му го поправи сакото. Меѓутоа, Саша ѝ даде добронамерен совет да не се нервира околу кандидатите и гласањето.

„Оди дома! Како ти се вика оној сладок? – се пошегува Поповиќ, но пејачката бурно изреагира.

„Догледање, нема никаков проблем, заминав јас“ – рече таа, ги собра своите работи и го напушти студиото, а Саша ја молеше да се врати.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО