Monday, April 15, 2024
27.8 C
Skopje

Не очекува полна месечина во Бик – четири хороскопски знаци ќе доживеат драстични промени

-Реклама-

Уште едно затемнување во серијата зема замав – па во животот на секој човек промените ќе кулминираат со затемнувањето на Месечината во Бик – кое ќе се случи на 28 октомври. А четирите знаци од хороскопот особено ќе го почувствуваат влијанието на затемнувањето – ќе доживеат драматични промени во својата судбина!

Реклама

Во моментот на затемнувањето, Венера ќе биде во знакот на Девица, што значи емотивно сува и рационална одлука поврзана со личната удобност и секојдневните потреби. Покрај тоа, знакот Девица е одговорен за работата, па затоа во многу работни тимови една жена или дури и група жени може да одлучат да се откажат или да започнат нов проект.

-Реклама-

Во моментот на затемнувањето, Месечината ќе биде споена со Уран, што значи дека би можело да се случи важна одлука за недвижнини. На пример, ненадеен потег, поделба на имотот или можеби ненадејно купување стан или земјиште.

-Реклама-

Што се однесува до кариерата, во моментот на затемнувањето, Плутон ќе биде во знакот Јарец, кој е одговорен за рангови и позиции. Претставниците на земјените знаци (Девица, Бик и самиот Јарец) ги имаат сите шанси да добијат ненадејна силна промоција, па слободно планирајте разговор со властите или партнерите на 28 октомври – резултатите ќе бидат опипливи.

Девица
Во моментот на затемнувањето Венера ќе биде во вашиот знак, што значи дека можеби ќе имате поголем успех од претходно. Ве очекува колосална среќа, а можеби е поврзана со подобрување на финансискиот живот поради зголемување на платата, како и поради судскиот спор што го водите.

Затемнувањето ќе влијае и на прашањата за вашето учење и поглед на светот. Образованието може да го зголеми вашиот готовински тек, затоа слободно зголемете ги трошоците за вашите услуги. Доколку планирате да комуницирате и да работите со меѓународна компанија, тогаш тоа ќе ви донесе голем успех, пренесува nova.rs.

Овен
Затемнувањето ќе се случи во вашиот финансиски сектор, што значи дека одеднаш може да добиете голема сума пари или исплата од даночните власти (или осигурување), или ќе можете да исплатите заеми, хипотеки и да подмирите важни долгови. Исто така, ќе се реши важно прашање во спорот со партнерот во врска со вашите финансии, најверојатно дел од долгот ќе ви биде вратен.

Што се однесува до вашата кариера, вашиот менаџер може да ви даде важен покровител и да ве промовира во тимот на лидерска позиција. Сепак, оваа титула ќе можете целосно да ја добиете во пролетта 2024 година.

Лав
Затемнувањето се случува на највисоката точка на вашата карта за раѓање, така што одеднаш може да донесе нов статус, титула или позиција. Ако почнавте да го развивате проектот во ноември 2021 година, сега ќе добиете важни и очигледни резултати, кои на крајот ќе влијаат на вашите финансии. Покрај тоа, може да добиете некаква титула благодарение на меѓународен проект или покровителство на личност со која сте романтично поврзани.

Генерално, благодарение на ова затемнување, вашиот личен живот би можел да се подобри бидејќи Јупитер, владетелот на секторот на среќата, ќе биде во куќата на статусот и ќе ви донесе успешен партнер.

Вага
Затемнувањето се случува во вашиот сектор на големи финансиски инвестиции и пари на партнерот, па ќе правите пресметки за инвестиции, заеми, евентуална хипотека или добивање наследство. Ситуацијата може да важи и за вашите браќа и сестри – тие ќе имаат тешка ситуација, а вие ќе морате да им помогнете финансиски.

Што се однесува до вашата кариера, Месечината, како владетел на секторот за професии, ќе биде во куќата на трансформацијата, па можете да одлучите да ја промените парадигмата на кариерата. На пример, лична криза ќе ве натера да ја преиспитате целта на вашиот живот. Веројатно успешно ќе соработувате со психолог и ќе донесете важна одлука до затемнувањето.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Не очекува полна месечина во Бик – четири хороскопски знаци ќе доживеат драстични промени

Реклама

Уште едно затемнување во серијата зема замав – па во животот на секој човек промените ќе кулминираат со затемнувањето на Месечината во Бик – кое ќе се случи на 28 октомври. А четирите знаци од хороскопот особено ќе го почувствуваат влијанието на затемнувањето – ќе доживеат драматични промени во својата судбина!

Во моментот на затемнувањето, Венера ќе биде во знакот на Девица, што значи емотивно сува и рационална одлука поврзана со личната удобност и секојдневните потреби. Покрај тоа, знакот Девица е одговорен за работата, па затоа во многу работни тимови една жена или дури и група жени може да одлучат да се откажат или да започнат нов проект.

Во моментот на затемнувањето, Месечината ќе биде споена со Уран, што значи дека би можело да се случи важна одлука за недвижнини. На пример, ненадеен потег, поделба на имотот или можеби ненадејно купување стан или земјиште.

Што се однесува до кариерата, во моментот на затемнувањето, Плутон ќе биде во знакот Јарец, кој е одговорен за рангови и позиции. Претставниците на земјените знаци (Девица, Бик и самиот Јарец) ги имаат сите шанси да добијат ненадејна силна промоција, па слободно планирајте разговор со властите или партнерите на 28 октомври – резултатите ќе бидат опипливи.

Девица
Во моментот на затемнувањето Венера ќе биде во вашиот знак, што значи дека можеби ќе имате поголем успех од претходно. Ве очекува колосална среќа, а можеби е поврзана со подобрување на финансискиот живот поради зголемување на платата, како и поради судскиот спор што го водите.

Затемнувањето ќе влијае и на прашањата за вашето учење и поглед на светот. Образованието може да го зголеми вашиот готовински тек, затоа слободно зголемете ги трошоците за вашите услуги. Доколку планирате да комуницирате и да работите со меѓународна компанија, тогаш тоа ќе ви донесе голем успех, пренесува nova.rs.

Овен
Затемнувањето ќе се случи во вашиот финансиски сектор, што значи дека одеднаш може да добиете голема сума пари или исплата од даночните власти (или осигурување), или ќе можете да исплатите заеми, хипотеки и да подмирите важни долгови. Исто така, ќе се реши важно прашање во спорот со партнерот во врска со вашите финансии, најверојатно дел од долгот ќе ви биде вратен.

Што се однесува до вашата кариера, вашиот менаџер може да ви даде важен покровител и да ве промовира во тимот на лидерска позиција. Сепак, оваа титула ќе можете целосно да ја добиете во пролетта 2024 година.

Лав
Затемнувањето се случува на највисоката точка на вашата карта за раѓање, така што одеднаш може да донесе нов статус, титула или позиција. Ако почнавте да го развивате проектот во ноември 2021 година, сега ќе добиете важни и очигледни резултати, кои на крајот ќе влијаат на вашите финансии. Покрај тоа, може да добиете некаква титула благодарение на меѓународен проект или покровителство на личност со која сте романтично поврзани.

Генерално, благодарение на ова затемнување, вашиот личен живот би можел да се подобри бидејќи Јупитер, владетелот на секторот на среќата, ќе биде во куќата на статусот и ќе ви донесе успешен партнер.

Вага
Затемнувањето се случува во вашиот сектор на големи финансиски инвестиции и пари на партнерот, па ќе правите пресметки за инвестиции, заеми, евентуална хипотека или добивање наследство. Ситуацијата може да важи и за вашите браќа и сестри – тие ќе имаат тешка ситуација, а вие ќе морате да им помогнете финансиски.

Што се однесува до вашата кариера, Месечината, како владетел на секторот за професии, ќе биде во куќата на трансформацијата, па можете да одлучите да ја промените парадигмата на кариерата. На пример, лична криза ќе ве натера да ја преиспитате целта на вашиот живот. Веројатно успешно ќе соработувате со психолог и ќе донесете важна одлука до затемнувањето.


ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО